ALEKSANDAR VULIN

‘Hrvatska koristi Dijanu Hrkalović kako bi napala Vučića, govore da smo država kriminala‘

"Mi se uspješno borimo protiv kriminala. Srbija je postala regionalni lider i u tome prijeti Hrvatskoj na tom mjestu"
Aleksandar Vulin/Dijana Hrkalović
 Jure Miskovic/cropix/Mup Srbije

"U hrvatskoj politici postoji konsenzus da Aleksandar Vučić mora nestati s političke scene, a slučaj Dijane Hrkalović razlog je napada na Vučića", rekao je srbijanski ministar unutarnjih poslova Aleksandar Vulin, pišu Nezavisne novine.

"Gospođa Hrkalović će odgovarati za ono što je učinila. Proteklih dana dogodilo se nešto puno važnije od Diane Hrkalović, a to je da je hrvatska državna politika prema Srbiji potpuno razotkrivena. Diana Hrkalović sada je proglašena zvijezdom borbe. Ne znam ni protiv čega", rekao je Vulin u emisiji Hit Tweet na TV Pink.

Ocijenio je da postoji konsenzus svih lokalnih medija u Hrvatskoj, koji je postignut uz pomoć države, kako bi se sve što dolazi iz Srbije iskoristilo za napad na Aleksandra Vučića.

"Diana Hrkalović je veliki razlog da ga se napadne. Žele nas baciti u blato, reći da smo država kriminala. Ne, mi se uspješno borimo protiv kriminala. Srbija je postala regionalni lider i u tome prijeti Hrvatskoj na tom mjestu", rekao je Vulin, pišu Nezavisne novine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 02:46