JAVLJANJE S ‘OTOKA‘

HTV4 će u ponedjeljak izravno prenositi ispraćaj i pogreb britanske kraljice Elizabete II.

Pripremaju se brojni prilozi, gosti u studiju, te javljanja reportera i uključenja, slikom i tonom iz Londona

Od ranoga jutra - kroz sve svoje posebno pripremljene blokove i Vijesti na Četvrtom - HTV će posvetiti svoj program ispraćaju i pogrebu kraljice Elizabete II

 Adrian DENNIS/POOL/AFP

HTV4 će sutra izravno prenositi ispraćaj i pogreb kraljice Elizabete II.

Od ranoga jutra - kroz sve svoje posebno pripremljene blokove i Vijesti na Četvrtom - HTV će posvetiti svoj program ispraćaju i pogrebu kraljice Elizabete II. Pripremaju se brojni prilozi, gosti u studiju, te javljanja reportera i uključenja, slikom i tonom iz Londona.

Potom u 11 sati, pa sve do 14:30 na HTV-4 sati počinje i HRT-ova "specijalka" u vidu posebne emisije i prijenosa iz Londona - kad će moći uživo pratiti tijek samog ispraćaja i samog pogreba britanske kraljice Elizabete II., a koji će se održati u Westminsterskoj opatiji u 12 sati.

Tu HRT-ovu posebnu emisiju pripremaju i realiziraju voditeljica Andrea Oreč, te urednici Tomislav Cerovac, Ankica Posavljak i Jozo Ćurić, a cijeli projekt koordinira urednica IMS-a HTV-a Katarina Periša Čakarun.

Podsjetimo još i da će se večeras na HTV1 s početkom u 21:05 emitirati i dugometražni BBC-jev dokumentarni film-nekrolog "U počast Njezinom Veličanstvu kraljici Elizabeti II".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 07:23