LISTA SRAMA

I Vučić se pridružio državnicima koji su čestitali Putinu na pobjedi: Poslao mu je pismo, evo na što se požalio

Na izborima u Rusiji koji su održani od 15. do 18. ožujka Putin je osvojio 87,28 posto glasova
 /Afp

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas s veleposlanikom Ruske Federacije Aleksandrom Bocan-Harčenkom, kojem je uručio pismo za predsjednika Rusije Vladimira Putina u kojem mu čestita na pobjedi na predjedničkim izborima i objašnjava mu tešku situaciju u kojoj se nalazi srpski narod na Kosovu i Metohiji, prenosi Blis.rs.

- Razgovor s ambasadorom Bocan-Harčenkom iskoristio sam da mu uručim pismo za predsjednika Ruske Federacije Putina u kojem sam, pored čestitki za izbornu pobjedu, objasnio težinu situacije s kojom se srpski narod na Kosovu i Metohiji suočava, značajnim političkim izazovima koji se pred Srbijom nalaze, uz zahvalnost Ruskoj Federaciji na podršci koju pruža teritorijalnom integritetu Srbije - napisao je Vučić na svojoj Instagram stranici "buducnostsrbijeav".

Na izborima u Rusiji koji su održani od 15. do 18. ožujka Putin je na temelju 100 posto obrađenih glasačkih listića osvojio 87,28 posto glasova.

Na pobjedi su mu čestitali kineski predsjednik Xi Jinping, indijski premijer Narendra Modi, predsjednik Venezuele Nicolás Maduro te kubanski predsjednik Miguel Díaz-Canel.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 23:05