POBJEDNIČKI KUKOVI

Internetom se širi video Zelenskog iz 2006. - trijumfirao je u ukrajinskoj verziji ‘Plesa sa zvijezdama‘!

Zelenski je otplesao do pobjede u viralnom videu koji je postao hit na internetu dok se Ukrajina bori za svoju budućnost

Volodimir Zelenski u ukrajinskoj verziji showa 'Ples sa zvijezdama'

 Screenshot Twitter

Snimka predsjednika Ukrajine Volodimira Zelenskog kako pobjeđuje u ukrajinskoj verziji showa 'Ples sa zvijezdama' postala je viralni hit na društvenim mrežama u jeku bitke za ukrajinski grad Harkov.

Zelenski je trijumfirao je u prvoj sezoni 'Tantsi z zirkamy', odnosno verziji showa 'Ples sa zvijezdama', 2006. godine kada je bio slavna televizijska ličnost.

Video njegovog pobjedničkog plesa pregledan je više od dva milijuna puta otkako je u nedjelju osvanuo na internetu.

Zelenski tako miješa kukovima izvodeći paso doble, quickstep, ali i valcer. Posebno emotivna je verzija plesa s povezom na očima koji izvodi s profesionalnom plesačicom, partnericom Olenom Šoptenko.

To je još jedan uspjeh na društvenim mrežama za ukrajinskog predsjednika, čija je upotreba aplikacije za razmjenu poruka Telegram tijekom napada Rusije na Ukrajinu također Zelenskom pomogla donijeti međunarodnu slavu.

Nadaleko je hvaljen zbog svoje hrabrosti nakon što je objavio niz video u vojnoj odjeći i obećao da neće napustiti Ukrajinu unatoč svim prijetnjama da će ruski vojnici ući u Kijev. Prkosno je emitirao videe iz tajnog bunkera u glavnome gradu Ukrajine, unatoč svim strahovima da je Vladimir Putin naredio njegovo hvatanje ili ubojstvo.

U petak navečer čak je prošetao ulicama grada i snimio video svojim iPhoneom kako bi uvjerio građane Ukrajine da je njegova vlada i dalje netaknuta.

Zelenski je također odbio rusku ponudu da se mirovni pregovori održe u Bjelorusiji, koju je nazvao 'propagandom'. Bjelorusija je služila kao platforma za lansiranje napada ruskih trupa na Ukrajinu.

Prije nego što je ovaj 44-godišnjak 2019. izabran za predsjednika Ukrajine, glumio je u jednoj TV emisiji o profesoru povijesti koji je slučajno postao predsjednik Ukrajine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 22:59