NEMA JOJ TRAGA

Interpol pokrenuo međunarodnu potragu za nestalom Dankom!

U opisu su naveli fizičke detalje po kojima je djevojčica prepoznatljiva

Danka Ilić

 /Interpol

Interpol je pokrenuo međunarodnu potragu za Dankom Ilić (2) nestalom u Srbiji prije šest dana. Za djevojčicom iz Bora na snazi ​​je žuta potraga, a odnosi se na traženje nestalih, navodi Kurir.

Objavljen je i detaljan opis dvogodišnjakinje te imena roditelja.

Kako piše na stranici Interpola, djevojčica ima bradavicu, viseću, dužine oko 1 cm na resici lijevog uha, na strani prema licu, i madež na nadlaktici lijeve ruke, s vanjske strane prema leđima, nepravilnog oblika u boji nijansu tamnijoj od boje kože.

Podsjetimo, potraga za dvogodišnjom Dankom Ilić, koja je nestala u utorak u 13.45 u naselju Banjsko Polje, ušla je u šesti dan.

U trenutku nestanka, malena Danka je imala ljubičaste hlače i maslinasto zelenu jaknu.

Srpski mediji objavili su danas snimku snimljenu u Beču, a koja prikazuje dvije žene, navodno Rumunjke, i djevojčicu za koju je svjedok, koji se javio policiji, posumnjao da je Danka.

Nakon primljenog maila sa snimkom srpska policija je noćas kontaktirala austrijske kolege i poslala Europolu sve podatke i snimke.

Nakon toga MUP Srbije uputio je apel Srbima koji žive u Beču, a koji imaju bilo kakva saznanja o ovom slučaju, i zamolio ih da se jave.

Ranije danas se i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio o radu policije u slučaju nestanka dvogodišnje djevojčice Danke za kojom se traga već 6. dan. Vučić je rekao da se pojavio novi trag.

- Želim zahvaliti policiji koja danonoćno radi. Kada se u pola tri kao noćas pojavio novi trag, oni izvijeste i mene. Do pola pet su svi na svojim mjestima. Svaka im čast na posvećenosti, koliko se ljudi bore za jedan divni život. Svakog božjeg dana. Nadam se da će uspjeti rasvijetlti i taj slučaj, rekao je Vučić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. travanj 2024 17:56