SVJETSKA IZLOŽBA

INVAZIJA PROSTITUTKI NA MILANO Čak 15.000 noćnih dama dolazi zabavljati posjetitelje Expoa!

Otkako se u društveni bruto proizvod računa i trgovina spolnim uslugama, talijanski BDP je odjednom narastao za 3,7 posto.

Oglasnici on line nude po Milanu stanove od 50-ak metara četvornih, namještene, po 500 eura tjedne najamnine, kao “pogodne za escort”, javlja tamošnji Corriere della Sera.

Privredna prijestolnica Italije priprema se za Expo2015, svjetsku izložbu s predviđenih 20 milijuna posjetitelja, povećavajući i asortiman prostitucije. Specijalno za tu priliku stići će ih još 15.000, uz uobičajenih 7000, predviđa Corriere.

Otkako se u društveni bruto proizvod računa i trgovina spolnim uslugama, talijanski BDP je odjednom narastao za 3,7 posto.

Šteta je, pišu, što prostitucija tu nije legalizirana i oporeziva, pa neće ništa zaraditi država, za razliku od Grčke ili Južnoafričke Republike.

Corriere della Sera upozorava na svijetao primjer Njemačke, koja je ugostila 40.000 prostitutki s europskog Istoka, postigavši da Berlin bude najveći bordel Starog kontinenta. Ondje od picoprivrede vlada gđe Merkel i g. Schäublea bere porez, pa se pritvaraju samo picoprivrednici koji ono rade na crno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. ožujak 2024 12:39