‘DRAMA‘ NA LETU

Iznad Atlantika saznala da je covid pozitivna pa se zabarikadirala u avionski wc: ‘Provela je unutra pet sati!‘

Bila je cijepljena boosterom te je s bratom i ocem letjela prema svom konačnom odredištu u Švicarskoj

Marisae Fotieo

 TikTok

Jedna Amerikanka ispričala je kako se zatvorila na pet sati u avionsku WC kabinu nakon što joj je test na covid ispao pozitivan na pola leta iz Chicaga za Island, prenosi Guardian.

Marisa Fotieo, učiteljica iz Michigana, rekla je da ju je grlo počelo boljeti na pola puta pa je otišla u kupaonicu obaviti brzi covid test koji je potvrdio da je zaražena.

'Napravila sam brzi test i odnijela ga u kupaonicu, a u roku od otprilike dvije sekunde pojavile su se dvije crtice', rekla je Fotieo za NBC News.

'Na letu je bilo 150 ljudi, a moj najveći strah bio je da ću im prenijeti virus', rekla je.

Dijeleći vijest putem TikToka, Fotieo je objavila kratki video iz skučenih prostorija, napisavši: 'Nakon što ispadneš pozitivan na covid dok si iznad Atlantskog oceana.'

Fotieo je rekla da je ostala u kupaonici do kraja leta, oslanjajući se na stjuardesu koja joj je donosila hranu i piće.

Fotiein TikTok video pogledan je više od četiri milijuna puta otkako je prvi put objavljen 21. prosinca, a pratitelje je zanimalo kako se uopće uspjela ukrcati na let.

Fotieo je objasnila da je prije ukrcaja bila dva puta negativna na PCR testu.

'Nikad nisam stigla do svog odredišta', obavijestila je pratitelje putem TikToka. 'Sada sam u karanteni na Islandu.'

U očitom pokušaju da se zabavi tijekom obvezne desetodnevne izolacije, Fotieo je od tada objavila niz videa iz svoje hotelske karantene u Reykjaviku.

U intervjuu za CNN, rekla je da je bila cijepljena boosterom i da je bila usred leta s bratom i ocem prema svom konačnom odredištu u Švicarskoj kada je saznala da je pozitivna na covid.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 21:46