BORIS TRIVAN

IZNENADA UMRO TVORAC LEGENDARNE 'POKOJNE MILEVE' S TWITTERA Jednom od najpoznatijih srpskih novinara pozlilo na konferenciji, imao je 39 godina

 Facebook

Boris Trivan, glavni i odgovorni urednik srpskog portala NOIZZ, iznenada je preminuo u Berlinu, piše Blic.

39-godišnjaku je pozlilo na NOIZZ konferenciji na kojoj je bio i jedan od govornika. Iako su liječnici došli veoma brzo, mogli su samo ustanoviti smrt uslijed zastoja srca.

Boris Trivan je rođen u Zrenjaninu 1979. godine, a u Beogradu je studirao na Filozofskom fakultetu. Velika ljubav bile su mu arheologija, ali i mediji te posebno društvene mreže.

Bio je i pionir marketinga na društvenim mrežama u Srbiji, a napisao je više stotina kolumni i tekstova za brojne medije. Slavu je stekao na Twitteru pišući pod nadimkom Pokojna Mileva, a kao autor profila otkrio se tek nekoliko mjeseci nakon što je britkim i ciničnim komentarima na račun srpskih estradnjaka i političara osvojio regiju.

Zanimljivo je da je kao profilnu fotografiju 'Pokojne Mileve' postavio sliku jedne Splićanke koja je preminula 2002. godine, a slika joj je izašla u osmrtnici u Slobodnoj Dalmaciji.

Bio je i jedan od pokretača i predavača na Institutu za digitalne komunikacije u Beogradu

Kolege kažu da je bio vrlo talentiran, profesionalan, kreativan i beskompromisan profesionalac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 01:10