‘ČUČAO JE NA DRVETU‘

Ja Tarzan, ti špijunirana: Potpuno gol muškarac s drveta vrebao ženu usred šume?!

‘Sjećam se da sam pogledala gore u krošnju drveta, a on je bio gore‘ - ispričala je žena

Žena u šumi

 Maud Dupuy

Britanka po imenu Karen vjeruje da se susrela s mističnim bićem dok je bila djevojčica u sjeveroistočnoj Engleskoj.

Kako piše The Sun, Karen je izjavila da ju je jednom dok se igrala s prijateljima špijunirao majmunoliki muškarac koji je ličio na Tarzana, a koji se pritom skrivao u krošnji drveća. Smatra da je vidjela britansku verziju Bigfoota.

"Čučao je na drvetu. Sjećam se da sam pogledala gore u krošnju drveta, a on je bio gore, i jedini način na koji ga mogu opisati je da nije bio ni čovjek ni majmun, a ipak je bio oboje. Sjećam se da sam tada razmišljala o dvije stvari - prvo sam pomislila: 'Oh, Tarzan.' Znam da to zvuči smiješno, ali on je jedini za kojeg znam da tako čuči na drvetu, a ovo je biće držalo nešto u ruci, vjerujem da je to bio nož ili možda samo kamen", ispričala je žena istražiteljici Deborah Hatswell.

"Druga stvar na koju sam pomislila bila je da je u pitanju mladi muškarac. Ali također znam da nije izgledao kao drugi muškarci koje sam vidjela u svom životu", dodala je.

Prisjetila se i da je bio potpuno gol te da je imao dugu, tamnu, gustu kosu.

"Znam da je imao tamnu kosu i tamne dlake po tijelu. Sjećam se da je bio gol, ali ne mogu se sjetiti da sam mu vidjela intimne dijelove. Bio je u zgrčenom položaju pa ne znam jesu li mu zbog toga određeni dijelovi tijela bili pokriveni. Sjećam se da je imao stvarno tamne, jako intenzivne oči. Ali ono što se posebno isticalo je to što je to bio čovjek-majmun, nikada nisam vidjela tako nešto", ispričala je Karen i dodala da se prestrašila kad ga je vidjela i pobjegla.

Ona nije prva osoba koja tvrdi da je vidjela misteriozno biće nalik Bigfootu u posljednjih godinu dana. U kolovozu ove godine jedna je osoba prijavila da je navodno vidjela misteriozno biće u kanjonu White Water u SAD-u, a ono je navodno vidljivo i na uslikanim fotografijama koje je muškarac fotografirao tijekom posjeta kanjonu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. svibanj 2024 07:04