‘ŽIV JE I ZDRAV‘

Jedan od najluđih obrata u povijesti televizije: Tigrovi nisu pojeli supruga Carole Baskin, eno ga na Kostariki...

Priču je, izgleda, ugušila dimna zavjesa globalno krucijalnih vijesti - pandemija, rat u Ukrajini, inflacija....

Joe Exotic, Carole Baskin

 /Profimedia

U jednom od valjda najvećih kopernikanskih obrata u povijesti true crime televizijskog formata, Carole Baskin, protagonistica popularne Netflixove dokuserije "Tiger King", tvrdi da je njen nestali bivši suprug pronađen "živ" na Kostariki.

Internet je usijan viješću da Don Lewis zapravo nije samljeven i nahranjen tigrovima kao što nas je "Tiger King", Joe Exotic, naveo da vjerujemo. Baskin sada otkriva da je njezin bivši partner pronađen živ prije više od godinu dana.

Bizarno, nitko do sada to nije primijetio, a priču je, izgleda, ugušila dimna zavjesa globalno krucijalnih vijesti - pandemija, rat u Ukrajini, inflacija....

Još je u studenom Baskin u intervjuu za talk show This Morning na britanskom ITV-u otkrila da je njezin bivši suprug, koji je proglašen mrtvim nakon nestanka 1997., živ i zdrav.

Ljubiteljica velikih mačaka tvrdila je, između ostalog, da je Ministarstvo domovinske sigurnosti SAD-a bilo u kontaktu s Lewisom i da su godinama znali gdje se nalazi.

Na pitanje je li iznenađena što je živ, Baskin je odgovorila: "Nisam mislila da je sposoban uzdržavati sam sebe..."

TMZ je, u međuvremenu, objavio i snimku izvjesnog dokumenta - izgleda kao dokument Ministarstva domovinske sigurnosti - koji potvrđuje da je Lewis "živ i zdrav".

Stranica koja se bavi provjerom činjenica - Snopes - istražila je navedene tvrdnje i ustvrdila da pitanje Lewisove prisutnosti među živima na ovom planetu - još uvijek visi neodgovoreno.

Twitter je, naravno, eskplodirao.

Jedan korisnik piše: "Svi dugujemo Carole jednu veliku ispriku. Blaćenje treba prestati."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 19:26