OTKRIĆE KIRURGA

Jedan pogled u njegove ruke otkrit će vam sve: ‘Što mu je taj prst kraći, to mu je penis veći‘

Osim toga, jedna znanstvena studija iz Japana također je pokazala kako muškarci s većim nosevima imaju i duže penise

Muškarci i masturbacija, ilustracija

 Andriy Popov/Panthermedia/Profimedia

Znate što kažu za muškarce s velikim stopalima? Možda da ipak pogledate u njihov kažiprst? Jer kako tvrdi jedan liječnik, upravo bi muškarčeva ruka mogla otkriti više o tome što krije ispod hlača nego što biste očekivali.

- Što mu je kažiprst uz prstenjak kraći, to mu je penis veći - kaže kirurg Karan Rajan iz Dorseta u Engleskoj. Svoje otkriće podijelio je na TikToku, a video mu je dosad pregledan više od 915.000 puta.

- Ovo je poznato kao omjer druge i četvrte znamenke, koji se računa dijeljenjem duljine kažiprsta s duljinom prstenjaka. Što je manji kažiprst, manji je omjer 2D:4D, a manji omjer znamenki ukazuje na visoku izloženost testosteronu u maternici. A prema studiji, testosteron ne kontrolira samo buduću duljinu penisa, već i buduću duljinu prstiju - objašnjava ovaj liječnik i napominje kako ovo pravilo ipak nije stopostotno čvrsto.

- Riječ je o zanimljivoj studiji, no ne smijemo je uzimati kao činjenicu - dodao je.

Kako prenosi Daily Mail, godine 2011. korejski istraživači usporedili su razliku u duljini prstiju 144 muškarca s duljinom njihovih penisa kad nisu bili u erekciji. Otkrili su da omjer 2D:4D može predvidjeti veličinu penisa kod odraslih.

Mjereni su samo prsti na desnoj ruci jer istraživači tvrde kako "postoje brojni izvještaji o tome da su razlike među spolovima u omjeru znamenki veće na desnoj ruci, nego na lijevoj". Istraživači također smatraju kako bi "desna ruka mogla biti osjetljivija na utjecaj testosterona od lijeve", no napominju i kako ruke nisu jedini dio tijela koji je povezan s dužinom penisa.

Naime, znanstvena studija iz Japana također je pokazala kako muškarci s većim nosevima imaju i duže penise.

- Oni s dužim nosevima imali su penise prosječne veličine 13,4 cm, a oni s manjim nosevima ‘stali‘ su na 10,4 cm - kažu istraživači.

image

Dr. Karan Rajan

Screenshot/YouTube
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 16:46