ŠOKANTNO

Jeziva izjava Putinova propagandista: ‘Ukrajinsku djecu treba utopiti u rijeci‘

Ranije tijekom intervjua također je rekao da bi ‘ukrajinske bakice dale svoju ušteđevinu za sprovod kad bi ih silovali ruski vojnici‘

Direktor Russia Todayja Anton Krasovski

 Screenshot Twitter

Američka novinarka Julia Davis objavila je na svom Twitter profilu šokantan isječak iz emisije na prorežimskoj ruskoj televiziji Russia Today. Snimka prikazuje jeziv razgovor Antona Krasovskija, direktora RT-a, i SF pisca Sergeja Lukjanenka, koji je govorio o svom posjetu Ukrajini.

"Prvi put sam posjetio Ukrajinu 1980. još kao dijete. Ukrajinska djeca tada su mi govorila da je ta zemlja pod okupacijom Moskve. I da nema okupacije, živjeli bi poput Francuske i da oni pate pod okupacijom. To nisu bili mali Ukrajinci koji pričaju ukrajinski, to su bila djeca s ruskim prezimenima koja su pričala ruskim jezikom", rekao je Lukanenko.

Tada je uslijedio jeziv odgovor RT-ova direktora.

"Trebalo ih je utopiti u rijeci Tsini, tamo gdje plivaju pačići. Samo utopiti tu djecu, utopiti ih. To nije vaša metoda jer ste vi pisci SF-a inteligentni ljudi, ali to je naša metoda. Tko god kaže da ga je okupirala Moskva, treba ga baciti u rijeku", izjavio je mrtav-hladan.

Ranije tijekom intervjua također je rekao da bi ‘ukrajinske bakice dale svoju ušteđevinu za sprovod kad bi ih silovali ruski vojnici‘.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 02:15