AGONIJA GOSP. KUMARA

Jeziva snimka obišla svijet, TV ekipa se ‘smrznula‘ ispred zamrzivača: ‘Ruke mu drhte, pa kako?‘

‘Kako je moguće da se miče ako je mrtav?‘ pita glas iza kamere, na što brat ‘pokojnika‘ odgovara: ‘Njegova ga duša još nije napustila‘
Gospodin Kumar u zamrzivaču
 Youtube screenshot NDTV

Indijska policija spasila je 74-godišnjaka iz zamrzivača u kojem ga je držao njegov brat, nakon što je njegova obitelj pretpostavila da je umro, piše Independent.

Balasubramanian Kumar bio je jako bolestan i prikovan za krevet u svom selu Kandhampatti u državi Tamil Nadu kada je njegova obitelj u ponedjeljak popodne primijetila da se prestao micati.

Pretpostavljajući da je preminuo, obitelj je zatražila dostavu zamrzivača za tijelo kako bi ga mogli čuvati u kući tijekom obavljanja posljednjih priprema za obred sahrane.

No, kad je zaposlenik tvrtke koja iznajmljuje zamrzivače sljedeći dan došao po pokojnika, primijetio je da se 'tijelo' miče.

Pozvana je obitelj i nakon provjere, shvatili su da gospodin Kumar još uvijek diše. Tada su pozvali pomoć. Izvještaji lokalnih medija govore da je muškarac u zamrzivaču bio oko 20 sati.

Inspektor Rajasekaran iz policije pokrajine Sooramangalam rekao je da ih je u utorak u kuću pozvala tvrtka sa zamrzivačima te da je protiv članova obitelji podignuta prijava jer su Kumara proglasili mrtvim bez odgovarajuće medicinske provjere.

Incident je privukao nacionalnu pozornost nakon video reportaže tamilske televizije na kojoj se vidi kako se gospodin Kumar grči u zamrzivaču. U videozapisu se čuje i glas muškarca koji govori da je njegov brat mrtav, čak i onda kad mu čovjek iza kamere govori da se ruka gospodina Kumara trese unutar kutije.

'Ruke mu drhte, pa kako?' pita osoba iza kamere. 'Oh, to su napadaji', kaže brat, kojeg su indijski mediji identificirali kao Saravanana. 'Kako je to moguće ako je mrtav?' pita ponovno glas iza kamere, na što Saravanan odgovara: 'Njegova ga duša još nije napustila.'

Tamilski TV kanal izvijestio je da je gospodin Kumar odmah izvađen iz zamrzivača i hitno prebačen u lokalnu bolnicu u gradu Salem, gdje se još uvijek nalazi na liječenju.

Pogledajte šokantni video:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 17:47