SLAGALICA STRAVE

Jeziva uloga pokćerke u Sašinoj likvidaciji, otac ubojice: Ma kakve pare, ta Andrea ga je smotala!

Više ne smijem ni u selo otići, kamoli u Doboj… Dođe mi da sve prodam i odem bilo gdje, govori Draženov otac

Ubijeni Saša Kulišić i osumnjičeni za ubojstvo, Dražen Lazarević i Andrea Kajganić

 Društvene mreže

Okružni sud u Doboju odredio je jednomjesečni pritvor Andreji Kajganić (32) i Draženu Lazareviću (19) osumnjičenim za teško ubojstvo Saše Kulišića iz Doboja.

Osumnjičenima se stavlja na teret da su po prethodnom dogovoru, zajedno s maloljetnom kćerkom prvoosumnjičene, 29. siječnja tabletama omamili Sašu Kulišića u namjeri da ga ubiju.

Tetka kupila lijekove

U objavi zbog čega im je određen pritvor se navodi da su taj dan u popodnevnim satima, nakon što je maloljetnica usitnila veći broj tableta “treana” od 10 miligrama, koje je na molbu osumnjičenih kupila Andrejina sestra V. M., pomiješala s vodom, da bi po dogovoru s osumnjičenima, maloljetna u večernjim satima otišla u obiteljsku kuću oca i napravila mu limunadu s vodom u kojoj se nalazio izmrvljeni prah u namjeri da ga tako omami i uspava.

Tablete su maloljetnica i prvoosumnjičena i u ranijem razdoblju davale Kulišiću, a da on za to nije znao, prenosi Srpskainfo. Nakon što su tablete počele djelovati i nakon što je Kulišić zaspao, ostavila je otključana ulazna vrata od kuće, o čemu je obavijestila osumnjičene koji su došli i ušli u kuću, nakon čega su maloljetnici rekli da ide u dnevnu sobu i da zatvori vrata.

Osumnjičeni su potom ušli u sobu gdje je Saša spavao, pa su ga vezali tako što su mu oblijepili glavu sivom selotejp trakom, a noge i ruke vezali špagom i selotejp trakom te mu zadali nekoliko udaraca od kojih je krvario.

Potom su ga iznijeli iz kuće i automobilom odvezli u šumu u neposrednoj blizini izletišta Preslica gdje su mu zadali nepoznatim predmetom četiri ubodne rane u predjelu trbuha, uslijed čega je nastupila smrt. Takvog su ga ostavili u šumi i uputili se u nepoznatom pravcu.

Inače, Dražen Lazarević najmlađi je u obitelji s četvero djece, a njegov otac sad je progovorio za medije. U suzama i vidno potresen, molio je da mu se ne spominje ime.

- Ne znam kako prihvatiti zlo koje se nadvilo nad mojom obitelji. U šoku sam. Ne znam što se dogodilo, kako se dogodilo, ništa mi nije jasno - govori očiju punih suza, a prenosi portal Fokus.ba.

- Tu večer kad nam je u kuću došla policija, Dražen nije bio tu. Rekli su mi da ga traže, ali ne i zašto. Zvao sam ga, rekao mu da ga policija traži, da se odmah javi da vidi što je - priča otac i dodaje kako nije ni slutio da bi njegovog sina policija mogla tražiti zbog ubojstva. Zna sve za što se tereti njegov sin i pokušava shvatiti kako se tako nešto moglo dogoditi.

image

Dražen Lazarević

FACEBOOK

Vidno potresen govori da je težak dijabetičar i da ne zna kako će ovo preživjeti.

- Ne smijem izaći iz kuće, sići do Doboja. Htio sam ići izraziti sućut, ali nije mi dobro. On mi je najmlađe dijete, imam još tri kćeri -govori u suzama otac osumnjičenog tinejdžera.

Tvrdi da mu je u životu sve dao, da je i sam Dražen dobro zarađivao te da priče da je Saša ubijen iz koristoljublja ne piju vodu.

Radio u Sloveniji

- Mali je radio u Sloveniji, radio je u Njemačkoj, imao je odlične pare. Došao je prije nekih deset dana iz Njemačke, on je radio kao varilac i monter, imao je satnicu od 100 eura. Ovo nije nikako moglo biti zbog para. Ta ga je sigurno smotala - kaže plačnim glasom i u dahu ponavlja kako je Dražen dobro dijete, vrijedan i radišan, a ovo je šok za sve.

- Kako da im odem izraziti sućut, kako? Više ne smijem ni u selo otići, kamoli u Doboj… Dođe mi da sve ovo prodam i odem bilo gdje - govori Draženov otac.

Podsjećamo, Saša Kulišić ubijen je 30. siječnja. Njegovo tijelo pronađeno je u šumi u blizini izletišta Preslica. Ruke i noge bile su mu vezane, a oči i usta oblijepljeni selotejpom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 14:04