STRAVA I UŽAS U FLORIDI

JEZIVO OTKRIĆE U OBITELJSKOM DOMU Policajci ostali u šoku kad su otvorili vrata kuće u kojoj je živjelo troje djece i čak 245 životinja

 
 Facebook, policija

Dvije žene i jedan muškarac optuženi su za zlostavljanje djece i okrutno postupanje sa životinjama nakon što je policija u obiteljskom domu na Floridi zatekla katastrofu - u hladnjaku i na kuhinjskom podu ležala je pokvarena hrana, životinjski izmet i mokraća, a u jednom kavezu pronađen je uginuli zamorac. Povrh toga, u kući strave živjelo je troje maloljetne djece i ukupno 245 životinja.

Zbog katastrofalnih životnih uvjeta u obiteljskom domu u Edgeeateru policija drži odgovornim i uhitila je Melissu Hamilton (49), Gregga Nelsona (57) i njegovu suprugu Susan Nelson (43), a istina je izašla na vidjelo kada su djelatnici Centra za socijalnu skrb posjetili dom kako bi provjerili u kakvim uvjetima žive djeca u dobi od osam, devet i 10 godina u nedjelju navečer.

U kaosu koji su zatekli bila su među ostalim četiri psa, dvije mačke, četiri hrčka, 12 zečeva, 14 ptica i deset zamoraca, od kojih je jedan pronađen mrtav.

Facebook

Facebook

- Policajci po dolasku nisu samo zatekli troje djece, nego i 245 primjeraka različitih životinjskih vrsta. Odmah je bilo jasno da se skrbnici nisu adekvatno brinuli ni o djeci, a niti o životinjama. U obiteljskom domu vladali su katastrofalni životni uvjeti, izvijestila je policija Edgewatera.

- Posvuda u kući bilo je životinjskog izmeta, urina, trule hrane, a u kavezu smo zatekli i uginulog zamorca.

Fotografije koje je objavila policija Edgewatera pokazuju veliki broj kaveza za životinje razbacanih po sobama, a od ostalih životinja u kući su zatekli i 10 mačih zlatnih penjača, sedam bradatih zmajeva, 95 miševa te 60 štakora i 23 bebe štakora.

Na video snimci može se vidjeti jednog psa, zaključalog u kavezu, kako cvili te sirotog crnog psića koji izgleda pothranjeno i otpada mu dlaka, sklupčanog na prljavoj plahti na podu. U sveopćem neredu nalazi se i televizor s ravnim ekranom, kutije s hranom i napitcima, među kojima sokovi od višnje i vodka.

U spavaćoj sobi na podu je uočen životinjski izmet, te jedan prljavi i trošni madrac, dok pod prekriva ljepljiva masa. Na drugom krevetu su razbacane igračke, odjeća i druge stvari.

Facebook

Situacija u hladnjaku je, najblaže rečeno, jeziva. Hrana je skladištena u nehigijenskom prostoru, u plastičnim vrećicama naziru se istrule namirnice, ana policama pregršt bočica sa raznim umacima, napitcima i juhama i slično. Posve je jasno da nitko nije čistio hranu koja je padala na pod i to već dugo vremena. Pod u kupaonici nitko nije čistio već mjesecima, uokolo su razbacane razne potrepštine i odjeća.

Policija je izvijestila da su djeca odmah prebačena na drugu lokaciju i smještena kod odgovornih članova obitelji. Životinje iz zapuštenog doma smještene su u sklonište za životinje, no zbog velikog broja životinja koje su u jednoj večeri pristigle u centar, sklonište moli od građana donacije kako bi mogli pružiti primjerenu skrb životinjama.

Daily Mail izvještava da je uhićeni Gregg Nelson, otac zanemarivane djece, kvalificirani medicinski tehničar u Hitnoj službi, dok je Melissa Hamilton medicinska sestra koja radi s timovima za medicinsku pomoć u slučaju katastrofe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 13:38