HOROR U PEČUHU

Jezivo ubojstvo trogodišnjeg dječaka: Majka ga prvo napustila pa uzela iz sirotišta, a onda pretukla do smrti

Nakon toga dječak je počeo povraćati, krvariti te se na kraju se ugušio

Ilustrativna fotografija

 Brian Lawless/Pa Images/Profimedia/Brian Lawless/pa Images/profimedia

U Pečuhu je prošlog tjedna umrlo trogodišnje dijete nakon što ga je majka K.O.I. (27) pretukla i ostavila da umre. Zločinu je svjedočio i njezin partner (23) koji je vidio da je djetetu potrebna pomoć, ali nije ništa napravio, prenosi mađarski portal Origo.

Prema izjavama susjeda, dijete je odmah nakon rođenja smješteno u dom za nezbrinutu djecu jer ga je majka napustila. Prije deset mjeseci se predomislila te ponovno preuzela brigu o mališanu. Protiv majke djeteta i njenog partnera pokrenuta je istraga zbog ubojstva.

Sumnja se da je majka tijekom zlostavljanja dijete tolikom snagom bacila o pod da je zadobilo frakturu lubanje. Nakon toga dječak je počeo povraćati, krvariti te se na kraju se ugušio.

Prema priopćenju pečuškog Okružnog suda, osumnjičeni su zajedno živjeli u stanu u kojem se 18. listopada u večernjim satima odvijalo premlaćivanje djeteta. Kako navode u priopćenju, dijete je plakalo u krevetiću, majka ga je podigla i bacila na pod gdje je udarilo glavom o tvrdu površinu.

- Mališan je zadobio prijelom lubanje i unutarnje krvarenje, a dan nakon preminuo je zbog ozljeda, piše u priopćenju suda.

Nadalje stoji kako je dječak počeo povraćati zbog zadobivenih ozljeda. Majčin partner bio je svjedok zločina, ali je bio ravnodušan prema situaciji u kojoj se dijete našlo. Majka je policiji priznala da je tukla sina jer je bio nemiran i previše plačljiv.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 23:51