PRVA DAMA SAD-a

Jill Biden u velikom intervjuu progovorila o svom razvodu: ‘Evo na što pomislim kad se sad osvrnem na to‘

Savjete je dijelila voditeljici Kelly Clarkson, inače pobjednici reality showa Američki idol, koja se također razvela od svog partnera
Jill Biden
 YouTube/Screenshot

Jill Biden u svom prvom intervjuu otkako je postala prva dama SAD-a otvoreno je progovorila o svom razvodu od Billa Stevensona davne 1975., ali i otkrila što će prvo napraviti kada pandemija koronavirusa završi.

Doktorica Jill (69) otvorila je dušu Kelly Clarkson u emisiji Kelly Clarkson Show, a intervju koji se snimao u Bijeloj kući danas bi trebao biti emitiran na televiziji.

Voditeljici, inače pobjednici reality showa Američki idol, koja je podnijela zahtjev za razvodom od partnera Brandona Blackstocka proteklog lipnja dala je svoj savjet:

- Želim ti reći, odnosno, ovo bih ti rekla da sam ja tvoja majka. Znaš, moja mama mi je uvijek govorila da će stvari uvijek bolje izgledati sutra. I ako živiš dan po dan - stvari će uvijek ići na bolje.

- Sada kada se osvrnem, pomislim, da se nisam razvela, nikad ne bih upoznala Joea. Ne bismo imali ovu prekrasnu obitelj. Stoga zaista mislim da se stvari događaju za naše najviše dobro.

- Ne znam koliko treba tebi, no s vremenom ćeš zacijeliti i bit ćeš iznenađena, a ja ne mogu dočekati da ti taj dan dođe. Jednog dana ćeš me nazvati i reći: 'Hej Jill, imala si pravo' - kazala joj je prva dama.

Inače, njezin bivši suprug Stevenson za Daily Mail je u kolovozu kazao kako se od Jill razveo zbog njezine afere sa sadašnjim predsjednikom Joe Bidenom, iako i Jill i Biden tvrde da su se upoznali prije više od 40 godina nakon što je Biden ugledao njezinu fotografiju u ožujku 1975., a nakon što je njezin brak već bio okončan.

Isječak iz najnovijeg intervjua nije otkrio je li Jill dalje komentirala svoj razvod.

Nakon mudrosti koje je podijelila, Jill je otkrila i čemu se najviše raduje da će raditi kad pandemija završi.

- Ne znam, mislim da ću otići na martini i pržene krumpiriće - zaključila je prva dama nakon što je ranije govorila kako pazi što jede te da rijetko konzumira brzu hranu kao i slatka pića.

Njezin intervju potaknuo je bujicu komentara na Twitteru.

- Tako je prizemljena i pametna, jedva čekam vidjeti cijeli intervju! - napisao je jedan korisnik, a drugi je dodao kako mu se gospođa Biden jako sviđa:

- Čini se kao dobra majka iz susjedstva koja dijeli djeci sladolede na štapiću. Tako je draga i pametna.

U nastavku intervjua Jill i Clarkson razgovarale su o obrazovanju, obiteljima vojnika, istraživanju raka, ali i o bitnoj temi koju zagovara novi predsjednik, a to je ujedinjenje američke nacije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 15:29