RAZVOD

JOŠ JEDAN ŠOK U KRALJEVSKOJ OBITELJI Objavljeni detalji o drugom raspadu braka u samo tjedan dana: 'Bili su zajedno čak 25 godina, kraljica je tužna'

 
Kraljica Elizabeta II.
 Kirsty O'Connor / POOL / AFP

Razvod Davida Linleyja, grofa od Snowdona, sina princeze Margaret iz braka s lordom Snowdonom i nećaka kraljice Elizabete II. od Serene, grofice od Snowdona, nakon više od 25 godina braka, rastužio je kraljicu, piše Daily Mail.

Linley je objavio da se on i njegova supruga sporazumno razvode, a njihovi su prijatelji za razvod okrivili njegovo izbivanje iz doma zbog poslovnih obaveza. Grof inzistira da razlog za razvod nije treća osoba.

Linley je najpoznatiji po svojoj tvrtki za proizvodnju skupocjenog namještaja koja nosi njegovo ime - Linley's. Glasnogovornik para potvrdio je da će se par razvesti. "Par moli sve da poštuju njihovu privatnost i privatnost njihove obitelji", rekao je.

Razvoda grofa i grofice od Snowdona dolazi tjedan dana nakon što su kraljičin najstariji unuk, Peter Phillips, i njegova supruga Autumn odlučili živjeti odvojeno te se u konačnici i razvesti.

160871,  David Linley whose father Lord Snowdon died a few days ago with his wife Serena as they leave a church service attended by The Queen at Flitcham village church near Sandringham in Norfolk United Kingdom  Picture by Stephen Lock / i-ImagesUK FRANCE AUS NZ CHINA HONG KONG TAIWAN SPAIN & ITALY OUT, Image: 310885033, License: Rights-managed, Restrictions: RESTRICTIONS APPLY, Model Release: no, Credit line: i-Images, PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia
i-Images, PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia

Par se vjenčao u listopadu 1993. godine i ima dvoje djece - vikonta Linleyja, odnosno Charlesa Armstrong-Jonesa i lady Margaritu Armstrong-Jones.

Linley je 21. po redu u liniji sukcesije za britansku krunu.

Često nazivan "kraljevskim stolarom", Linley je pisao knjige o proizvodnji namještaja i uređivanju doma te predavao diljem svijeta na istu temu.

Linley je počasni predsjednik europskih, bliskoistočnih, ruskih i indijskih podružnica aukcijske kuće Christie's.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 23:10