ZAIGRAJTE WIKILEAKS

Julian Assange treba vašu pomoć! Želi skinuti tajne dokumente s Obamina kompjutera

Kompjuterska igrica "Wikileaks: The Game", koja se proširila webom i postala veliki hit samo pet dana od pokretanja, omogućuje vam da odigrate vlastitu fikcionalnu ulogu u aferi Wikileaks.

Kompjuterska igrica "Wikileaks: The Game", koja se proširila webom i postala veliki hit samo pet dana od pokretanja, omogućuje vam da odigrate vlastitu fikcionalnu ulogu u aferi Wikileaks .

Zamislite kontroverznog osnivača Wikileaksa Juliana Assangea u Ovalnom uredu, kako priključuje svoj USB disk u kompjuter predsjednika Baracka Obame dok ovaj drijema.

Pobjednik je onaj koji, igrajući ulogu Assangea, skine što više podataka s Obamina kompjutera. Ako se pak američki predsjednik probudi, Juliana uhite zbog seksualnog napastovanja

U stvarnom svijetu, skidanje povjerljivih dokumentara s Obamina kompjutera strogo je zabranjeno i kažnjivo zatvorom, . U virtualnom, donijet će vam pobjedu.

Igricu je osmislio i u tjedan dana isprogramirao 21-godišnji Sebastiaan Moeys. Pokrenuta je 10. prosinca, a od tada ju je odigralo više od milijun ljudi.





Via Jeux

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 12:54