POGLEDAJTE VIDEO

Južnokorejski predsjednik u Bijeloj kući uzeo mikrofon pa ostavio Bidena razjapljenih usta: ‘Pojma nisam imao!‘

Na sljedećoj večeri angažirat ću vas za zabavu! Pojma nisam imao da vi pjevate, rekao mu je američki kolega Joe Biden

Yoon i Biden

 /Biden/twitter

Od nuklearnih tema do karaoka, tim redoslijedom južnokorejski predsjednik Yoon Suk-yeol završio je posjet Bijeloj kući zapjevavši poznati hit Dona McCleana na svečanoj večeri i oduševio svog američkog kolegu Joea Bidena.

Na večeri priređenoj njemu u čast nakon razgovora o ozbiljnim pitanjima, među kojima je bila i snažna američka poruka sjevernokorejskom režimu da će "počiniti samoubojstvo usudi li se nuklearno napasti saveznike Sjedinjenih Država", predsjednik Yoon pokazao je da gaji ljubav prema američkoj glazbi.

- Znamo da je to jedna od vaših najdražih pjesama, ‘American Pie‘ - rekao je Joe Biden i doveo svoga gosta bliže pozornici kako bi bolje čuo pjevače koji su izvodili baladu Dona McLeana.

- Istina - odgovorio je Yoon Suk-yeol, poznat u svojoj zemlji kao ljubitelj karaoka te je priznao da se zaljubio u tu pjesmu objavljenu 1971., kad je još bio školarac.

Na Bidenov poticaj Yoona nije trebalo moliti da uzme mikrofon pa je intonirao prve stihove pjesme "Long, long time ago" i nastavio a capella. Publika je pljeskala, Biden i prva dama bili su oduševljeni.

- Na sljedećoj večeri vas ću angažirati za zabavu - našalio se Biden pa dodao: "Pojma nisam imao da vi pjevate".

Nakon izvedbe, Biden je Yoonu darovao gitaru koju je poslao i potpisao upravo Don McLean koji se nije mogao pridružiti večeri.

Društvene mreže vrvjele su pohvalama na pjevačkom daru predsjednika Yoon Suk-yeola kojemu to nije prvi put da je zapjevao u javnosti. U jeku predsjedničke kampanje 2021., sudjelovao je u slavnoj južnokorejskoj emisiji "All the Butlers" i ubrao pljesak za svoju izvedbu pjesme "No one else" južnokorejskog pjevača Lee Seung-chula.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 05:16