TEŠKE RIJEČI

Kad Vučić izgubi živce zbog pitanja voditelja: Pogledajte pet minuta njegovog potpunog pomračenja!

U jednom trenutku, ljutit zbog potpitanja koja mu je postavljao voditelj, Vučić je odlučio na svako iduće pitanje odgovoriti kratko

Aleksandar Vučić

 Rts/screenshot/

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je u utorak navečer na RTS-u, a srbijanski mediji i dalje izvlače najzanimljivije trenutke iz tog jednoipolsatnog intervjua. Kako piše Nova.rs, Vučić je u nekoliko navrata samoinicijativno ulazio u okršaje s voditeljem Zoranom Stanojevićem. Bilo da je tema Kosovo, teorije zavjera o reptilima ili ekonomija, srbijanski predsjednik konstantno je pokušavao izbjeći potpitanja i nije previše dozvoljavao voditelju da vodi glavu riječ.

No, tijekom intervjua bilo je i nekoliko trenutaka u kojima je Stanojević svojim potpitanjima pokušavao vratiti Vučića na kolosijek ozbiljnog razgovora, no to se njemu nije pretjerano dopalo.

U jednom trenutku, ljutit zbog potpitanja koja mu je postavljao voditelj, Vučić je odlučio na svako iduće pitanje odgovoriti kratko, koristeći jedno do dvije riječi. Tako je bilo kad se u intervjuu otvorila tema eventualnih lokalnih izbora na sjeveru Kosova.

Nova.rs prenijela je dio intervjua u kojem se vidi kako je Vučić izgubio živce, a prenosimo ga niže:

Stanojević: Što to znači, da će priština provesti izbore? U ovoj situaciji u kojoj je otvoreno pitanje pregovora i svega... I pokušaja da se dođe do nekog dogovora i stabilnosti?

Vučić: Ništa, ne znam.

Stanojević: Kako izgledaju ti razgovori u Bruxellesu?

Vučić: Milina jedna. Što vas zanima oko toga?

Stanojević: Možda malo manje cinizma.

Vučić: Nije bilo cinizma uopće. Što vam kažem. Ništa lepo fin, ništa fino.

Snimku možete pogledati niže, a ovaj dio počinje od 46. minute.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. rujan 2023 11:04