BOLESNA PRIČA

Kada je saznao da ga žena vara ubio je njezinog ljubavnika. Potom ju je natjerao na gnjusni čin

Armando Barron pobjesnio je u noći 19. rujna kada je pregledavajući mobitel svoje supruge otkrio da ona ima ljubavnika
Armando Barron
 Profimedia; Policija New Hampshirea

Muškarac iz američkog New Hampshirea odlučio se na gnjusan zločin nakon što je doznao da ga je supruga prevarila s kolegom s posla. Ubio je njezinog ljubavnika, a potom suprugu natjerao da mu odrubi glavu, izvijestila je policija.

Armando Barron (30) iz Jaffreyja je uhićen i osumnjičen zbog ubojstva Jonathana Ameraulta (25) iz Keenea, čije je tijelo pronađeno u šumi u New Hampshireu 22. rujna, naveli su u priopćenju državni odvjetnik Gordon J. MacDonald i glavni šef policije Nathan A. Noyes.

Barron je osumnjičen za teško ubojstvo jer je svjesno izazvao smrt Jonathana Ameraulta nanijevši mu smrtonosne ozljede iz vatrenog oružja nakon što ga je navodno oteo.

Također ga se tereti za obiteljsko nasilje, gušenje i prijetnju smrtonosnim oružjem s ciljem stavljanja supruge Britanny Barron u strah od neposredne tjelesne ozljede nakon što joj je navodno zabio pušku u usta, navodi se.

image
Brittany Barron
Policija New Hampshire

Brittany (31) je uhićena u četvrtak i optužena po tri točke zbog krivotvorenja fizičkih dokaza vezano za ubojstvo Ameraulta.

Brutalno ubojstvo navodno se dogodilo nakon što je Armando u noći 19. rujna pregledavajući mobitel svoje supruge otkrio da je ona u ljubavnoj vezi s Ameraultom, s kojim je radila u tvrtki za medicinske potrepštine Teleflexx Medical OEM, navodi se u policijskom izvješću.

Bijesni Armando ju je pretukao, zabio joj pištolj u usta i svezao ju za krevet, nakon čega se onesvijestila, navodi se u izvješću njezina izjava.

Iste noći, Armando je navodno preko supruginog mobitela poslao poruku Ameraultu i namamio ga da dođe u park Annette Wayside u Rindgeu.

Ondje je navodno pretukao Ameraulta, a potom tražio od supruge da ga ustrijeli, ispričala je poiciji Brittany.

Ona, međutim, nije htjela staviti prst na okidač. Brittany je kasnije ustvrdila da je Armando tri puta ustrijelio Ameraulta u njegovu automobilu.

Nakon što su se u odvojenim automobilima se odvezli do kampa u blizini Errola kojega su već posjećivali, osumnjičeni ubojica Armando je navodno supruzi rekao "da će joj oprostiti kada sunce izađe sljedeće jutro'.

Armando je potom naredio Brittany da odrubi glavu ljubavniku kako ga policija ne bi mogla identificirati po zubnom kartonu i Brittany je pristala.

Kada je Armando shvatio da vlasti traže njega i suprugu, vratio se doma, ali naredio supruzi na zakopa tijelo ljubavnika. Odrubljena glava Ameraulta je pronađena na drugoj lokaciji.

Britany je uhićena nakon što su joj dužnosnici za zaštitu divljih životinja poručili da ne smije kampirati tamo gdje su je pronašli.

- Ja sam u velikoj nevolji, navodno je rekla policajcima.

Ubrzo nakon toga su pronašlo Ameraultov napušteni automobil Subaru, koji je bio prekriven ceradom i štapovima. Njegovo umotano tijelo pronašli su bez glave uz obližnji potok.

U petak su supružnici Armando i Brittany izjavili da se ne osjećaju krivima za kaznena djela za koja ih policija tereti. U zatvoru su bez jamčevine.

Njezin odvjetnik Richard Guerriero rekao je na sudu da je njegova klijentica djelovala pod prisilom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 02:27