NA TWITTERU GA POKOPALI

Kadirov se teško osramotio, hvalio se dizanjem utega, a zaboravio sakriti ključan detalj: ‘On je Hambo, a ne Rambo!‘

Snimka je postala viralna nakon što su neki Ukrajinci prImijetili o kojoj kilaži se radi

Ramzan Kadirov

 /Screenshot Twitter

Na društvenim mrežama pojavila se snimka Ramzana Kadirova na kojoj notorni čečenski vođa demonstrira svoju snagu. Na bench klupi u javnom parku diže naizgled teške utege i duboko uzdiše pri čemu ga dvojica snimaju. Naravno, snimka je ubrzo postala viralna nakon što su neki Ukrajinci primijetili o kojoj kilaži se radi.

‘Kadirov je želio ‘impresionirati‘ publiku pokazujući kako diže na prvi pogled veliku težinu. Jedino je zaboravio da se vidi da svaki uteg ima samo pet kg. Ukupno 80 neimpresivnih kilograma! Kakav Rambo, zar ne?‘, stoji u opisu podijeljene snimke.

Ubrzo su se na nju nanizali komentari u kojem su ispravljali navode iz tvita i ustvrdili kako ovaj politički moćnik ipak nije toliko moćan.

‘Na svakoj strani ima sedam utega po pet kilograma, što znači da je ukupno dizao 70 plus šipka koja ima prosječno 20. Tako da diže oko 90, što je ipak prilično slabo za ‘jakog muškarca‘.

Ni drugi nisu bili impresionirani:

‘Sa svojih 100 kg mogu dići više nakon par tjedana u teretani, a ja sam prosječni uredski čovjek koji ne vježba, samo nisam debeo kao on‘, ‘Više je Hambo, nego Rambo‘ - komentirali su čečenskog čelnika kojeg podržava Kremlj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. veljača 2024 06:49