HOROR U AMERICI

Kamere snimile njegove posljednje trenutke: Mahnito trčao kako bi stigao na let, a onda ga je usisao motor aviona

Kyler Efinger snimljen je kako otvara vrata za hitne slučajeve te u čarapama i s tenisicama u rukama trči prema avionu

Kyler Efinger

 Screenshot/YouTube

Kamere u međunarodnoj zračnoj luci Salt Lake City u američkoj saveznoj državi Utah 1. siječnja snimile su muškarca kako mahnito pokušava otvoriti vrata gatea na aerodromu, zatim koristi izlaz u nuždi i trči prema avionu na pisti. Kako piše portal The Messenger News, dotični je identificiran kao 30-godišnji Kyler Efinger i nažalost, pronađen je mrtav u motoru aviona.

Na sigurnosnim snimkama vidi se kako Kyler prvo pokušava otvoriti dvoja zaključana vrata u zračnoj luci. Zatim je uspješno otvorio vrata za hitne slučajeve i sišao niz stepenice. U posljednjem videu Efinger je prikazan kako u čarapama i s tenisicama u rukama trči prema avionu.

Nedugo poslije pronađen je bez svijesti ispod aviona, unutar motora.

Istraga je pokazala kako je Kyler ušao u jedan od motora zrakoplova Delta Airlinesa. Avion je u tom trenutku stajao na podlozi za odleđivanje, a motor se okretao. Policija Salt Lake Cityja priopćila je kako je Efinger bio bez svijesti kad su ga pronašli. Hitne službe izvukle su ga iz usisnog poklopca motora, koji usmjerava protok zraka prema ventilatoru motora.

Potvrđeno je kako je bio na popisu putnika i imao je valjanu kartu za Denver, Colorado.

Policija je izvijestila da su ga pronašli mrtvog dok su se drugi putnici ukrcavali u zrakoplov. Kontrolori zračnog prometa kontaktirali su zrakoplov i naredili pilotu da ugasi motor. Putnici su odmah evakuirani iz zrakoplova koji je trebao putovati u San Francisco.

Unatoč pokušajima da mu se spasi život, Efinger je proglašen mrtvim na mjestu događaja.

Nakon ove strašne tragedije, Kylerov otac, Judd Efinger, rekao je kako je njegov sin putovao u posjet umirućem djedu i da se gotovo cijelo desetljeće borio s bipolarnim poremećajem.

- Uvijek je bio dobronamjeran, ali maltretiranje koje je doživio tijekom školovanja ostavilo je duboke posljedice na njegovo mentalno zdravlje... Kyler jednostavno nikad nije mogao shvatiti zašto bi se ljudi tako ponašali prema njemu. Svima je htio biti prijatelj, volio je skijati i igrati nogomet, imao je najveće srce i dobru dušu, a sve to se, nažalost, u našem društvu pomalo i iskorištava - ispričao je shrvani otac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 08:20