RATNA BEBA

Kanal povezan s kremaljskim insajderima objavio nevjerojatnu vijest: Putinova ljubavnica trudna?

Službeno Putin ima dvije kćeri, s bivšom suprugom Ljudmilom, a to su Maria i Katerina.

Putin i Kabaeva

 Kremlin.ru/Willwest News/Profimedia/Kremlin.ru/Willwest News/Profimedia

Vladimir Putin i bivša gimnastičarka Alina Kabaeva očekuju kćer, objavilo je nekoliko britanskih tabloida. Daily Mirror tako navodi da je izvor vijesti Telegram kanal General SVR, kojeg navodno uređuju kremaljski insajderi.

image
Afp/Willwest News/Profimedia/Afp/Willwest News/Profimedia

Navodno 69-godišnji ruski predsjednik već ima dvoje djece s 39-godišnjom Alinom Kabaevom. Par sada očekuje kćer. Kad je saznao za vijest Putin je, također navodno, zagrintao: "Već imam dovoljno djece, pogotovo kćeri". Mediji nagađaju naširoko o Putinovom ljubavnom životu, ženama, ljubavnicama i djeci, stvarnoj i navodnoj. Službeno Putin ima dvije kćeri, s bivšom suprugom Ljudmilom. To su poslovna žena Maria Vorotsova (37) i znanstvenica i bivša plesačica Katerina Tikhonova (35). Obje su pod sankcijama zapada zbog ruske invazije na Ukrajinu 24. veljače.

image

Alina Kabaeva, 2001. godine

Christophe Simon/Afp

U ožujku 2015. tvrdilo se da je bivša ruska gimnastičarka Alina Kabaeva rodila sina u VIP klinici u Švicarskoj, a 2019. je navodno u Moskvi rodila blizance. No jedan švicarsko-ruski ginekolog javno je 2022. ustvrdio da je u oba slučaja rodila dječake, što bi značilo da Putin ima dva sina od 7 i 3 godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 00:01