BRZA AKCIJA

Kaos u Rusiji, pokrenuta protuteroristička operacija: FSB opkolio militante, oni otvorili vatru!

FSB-ovi stručnjaci za eksplozive su na mjestu događaja pronašli automatsko oružje i streljivo

Agenti FSB-a

 The Press Office Of The Zaporozh/Tass/Profimedia/The Press Office Of The Zaporozh/tass/profimedia

Tijekom protuterorističke operacije u ruskom Naljčiku, ubijena su dvojica militanata, izvijestio je informacijski centar Nacionalnog odbora za borbu protiv terorizma (NAC), a prenosi ruska medijska kuća TASS.

‘Kao rezultat protuterorističke operacije u predgrađu Naljčika u vezi s utvrđivanjem mjesta boravka naoružanih osoba koje su sudjelovale u terorističkim aktivnostima, dva terorista su neutralizirana. Prema dostupnim podacima, članovi terorističke skupine koja je bila dio međunarodne terorističke organizacije, ubijeni su tijekom razmjene vatre, a planirali su izvršiti niz diverzantskih i terorističkih akcija na teritoriju Kabardsko-Balkarske republike‘, objavio je NAC.

FSB-ovi stručnjaci za eksplozive su na mjestu događaja pronašli automatsko oružje i streljivo.

‘Nije bilo žrtava među djelatnicima FSB-a, Ministarstva unutarnjih poslova, Ministarstva za izvanredne situacije i Ruske nacionalne garde koji su sudjelovali u protuterorističkoj operaciji, kao ni među civilnim stanovništvom‘, izvijestio je NAC.

Na dijelu teritorija gradskog okruga Naljčika i općinskog okruga Čerekski uvedeno je izvanredno stanje. Trenutno su u tijeku operativne pretrage i istražne radnje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 13:56