POLICIJA IMALA POSLA

Kaotična noć u Beogradu: U požaru poginule dvije žene, jedan mladić upucan, drugi izboden nožem

Tijekom noći na utorak u glavnom gradu Srbije dežuralo je 20 ekipa hitne pomoći, a intervenirale su ukupno 93 puta
 Branislav Puljevic/AFP

U noći na utorak na beogradskom Senjaku, u Ulici Koste Glavinića kod broja 10a, dvije žene stradale su u požaru, a liječnička ekipa mogla je samo konstatirati smrt, rečeno je u Hitnoj pomoći, a piše portal Kurir.

U 23:12 sati intervenirano je na Karaburmi u Ulici Marijane Gregoran, nakon što je kod broja 33 u nogu upucan mlađi muškarac koji je prebačen u Urgentni centar na reanimaciju.

Nešto kasnije, na uglu Ulica Marijane Gregoran i Vojvode Micka, također na Karaburmi, mladić u dobi od 20 godina izboden je nožem i hitno prevezen u Urgentni centar na reanimaciju.

Tijekom noći dežuralo je 20 ekipa hitne pomoći, plus jedna pedijatrijska, a intervenirale su ukupno 93 puta - na javnim mjestima 15 puta, od čega se četiri puta radilo o prometnim nesrećama s lakše ozlijeđenima.

Do 6 sati u utorak, hitna pomoć obavila je 21 interklinički transport covid pacijenata koji su prevezeni u covid bolnice na području Beograda - u Zemun, Batajnicu i na Zvezdaru, piše Kurir.

Kao i prethodnih dana, u velikom broju javljali su se i kronični bolesnici - hipertenzičari koji su loše reagirali na svoje terapije, pacijenti s kardiovaskularnim i respiratornim tegobama, pacijenti s akutnim problemima i oni koji su se raspitivali za simptome covida, sezonske gripe ili ozeblina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 00:18