ŠOKANTNA OBJAVA

Kate Middleton ima rak

Princeza od Walesa se obratila preko video snimke

Princeza od Walesa

 Screenshot/

NOVO 19:00 Princeza od Walesa obratila se javnosti nakon višemjesečnih nagađanja o razlozima zašto se povukla iz javnosti. Objavila je da je u ranoj fazi liječenja raka.

U šokantnoj video poruci, princeza od Walesa rekla je da je ovo bio veliki šok za nju i da je proživjela nekoliko iznimno teških mjeseci. Međutim, spomenula je da je svakim danom sve bolje.

Detalje o kakvom raku se radi, iz Kensingtonske palače nisu objavili, ali su dodali da su uvjereni da će se Kate u potpunosti oporaviti.

- Željela sam iskoristiti ovu priliku da vam se svima osobno zahvalim za sve divne poruke podrške i za vaše razumijevanje dok sam se oporavljala od operacije. Ovo je bilo nekoliko neopisivo teških mjeseci za našu obitelj, ali imam fantastičan medicinski tim koji se sjajno brinu o meni na čemu sam im silno zahvalna.

U siječnju sam u Londonu podvrgnuta velikoj operaciji abdomena i tada se mislilo da moje stanje nije kancerogeno. Operacija je bila uspješna, međutim, testovi nakon operacije pokazali su prisustvo raka. Moj mi je medicinski tim tada savjetovao da prođem kuru preventivne kemoterapije i sada sam u ranoj fazi tog tretmana.

Ovo je, naravno, bio veliki šok, a William i ja smo činili sve što smo mogli da se privatno s ovime nosimo i da to procesuiramo kako bismo zaštitili našu mladu obitelj. Kao što možete zamisliti, za ovo je bilo potrebno vrijeme. Meni je trebalo vremena da se oporavim od velike operacije kako bih započela daljnje liječenje. Ali najvažnije, trebalo nam je vremena da sve objasnimo Georgeu, Charlotte i Louiseu na način koji je njima primjeren i da ih uvjerimo da ću biti dobro. Kao što sam i njima rekla, ja sam dobro i svaki dan sam sve jača i jača tako što se fokusiram na stvari koje mi pomažu da se izliječim, rekla je Princeza od Walesa.

Kao što sam i njima rekla, ja sam dobro i svaki dan sam sve jača i jača tako što se fokusiram na stvari koje mi pomažu da se izliječim u tijelu, umu i duhu. To što imam Williama uz sebe bilo mi je velika utjeha i ohrabrenje. Kao i ljubav, podrška i ljubaznost koju mi je pokazalo toliko mnogo vas. To nam oboje jako puno znači.

Nadamo se da ćete razumjeti da nam, kao obitelji, sada treba malo vremena, prostora i privatnosti dok završim svoje liječenje. Rad mi je uvijek donosio duboki osjećaj radosti i veselim se što ću se vratiti kad budem mogla, ali za sada se moram usredotočiti na potpuni oporavak.

U ovom trenutku mislim i na sve one čije je živote obilježio rak. Molimo sve koji se suočavaju s ovom bolešću, u bilo kojem obliku, da ne gube vjeru i nadu. Niste sami, poručila je Princeza od Walesa o emotivnom obraćanju.

Završena višemjesečna saga

Saga o misterioznom nestanku Kate Middleton iz javnosti tako je završena, a na kraj joj je na kraj stala sama Kensingtonska palača koja je otkrita konkretne detalje o njezinom zdravlju.

Britanski mediji su ranije već primili obavijest o princezinom stanju, ali postojao je strogi embargo na informacije do 18 sati po britanskom, odnosno 19 sati po srednjoeuropskom vremenu, piše TMZ.

Ovaj je potez prekinuo sve kontroverze oko njezina nestanka.

Kao što se naširoko pisalo, palača je objavila da je Kate u siječnju podvrgnuta ‘planiranoj abdominalnoj operaciji‘ te je u bolnici provela 13 dana prije nego što se vratila kući gdje je nastavila oporavak.

Neki su liječnici u medijima sugerirali da je Kate možda otišla u bolnicu zbog jednog problema, no ondje joj je otkriveno još nešto što je produljilo njen boravak u bolnici.

Sva ta tajnovitost oko zdravstvenog stanja princeze od Walesa potaknule su spekulacije i tračeve koji su se s Otoka proširili čitavim svijetom.

Dodatno ulje na vatru dolio je slučaj fotošopirane fotografije Kate s djecom za Majčin dan, a uznemirenu javnost nije mogla smiriti niti njezina osobna isprika, kao ni naknadno objavljena navodna snimka Kate i Williama koji veselo šeću po jednoj vrtlarskoj trgovini.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. ožujak 2024 08:05