DMITRIJ PESKOV

‘Kći mi je živjela u spartanskim uvjetima u Parizu! Stan od 180 m2, ne zna hoće li na kraju mjeseca moći kupiti traperice...‘

Kći glasnogovornika Kremlja dugo je godina živjela u Parizu, a često su je optuživali da rasipa očev novac

Lisa Peskova, kći Dmitrija Peskova

 X/

Glasnogovornik Kremlja Dmitrij Peskov otac je brojnih potomaka - trojice sinova i dvije kćeri iz tri braka. Njegova najpoznatija nasljednica je najstarija kći Lisa.

Lisa Peskova školovala se u Rusiji i Francuskoj te se, tvrde u Rusiji, nikada nije hvalila svojom obiteljskom situacijom ili utjecajnim položajem svoga oca. Dugo je godina živjela u Parizu, a često su je optuživali da rasipa očev novac. Važila je za jednu od tipičnih predstavnica zlatne mladeži, kojoj je, kao i njezinim rođacima, u životu sve išlo glatko.

No, prije nekoliko dana, Dmitrij Peskov opovrgnuo je te glasine i rekao koliko je njegovoj kćeri ‘teško‘.

"Ona nikada nije bila jako velika djevojka. Imala je jako težak život, teško školovanje. Studirala je ne samo u Rusiji, već i u Francuskoj. Tamo je živjela jako loše, u spartanskim uvjetima", rekao je Peskov.

Prema njegovim riječima, Lisa je u svome mladom životu morala prevladati mnoge poteškoće. "Jedno je kad ste jako veliki, udebljate se jer nemate čemu težiti. Druga je stvar kada svaki dan morate prevladati neke probleme: gdje možete jeftinije unajmiti stan, kako možete uštedjeti novac, hoćete li se na kraju mjeseca moći priuštiti nove traperice, i tako dalje. Bila su tada druga vremena, ali sve se odvijalo u vrlo, vrlo spartanskim uvjetima. Lisa je provela puno vremena tražeći samu sebe. Hvala Bogu, sada je sve u redu. Postala je pravedna karijeristica", rekao je Peskov u intervjuu na YouTube kanalu ‘MGIMO 360‘. Međutim, ‘zaboravio‘ je spomenuti da je Lisa u Parizu živjela u stanu od 180 kvadrata, koji vrijedi 1,8 milijuna eura.

Lisa se tako prije nekoliko godina vratila u Moskvu nakon što je stekla diplomu MGIMOa. "Sada puno radim i zarađujem, sudjelujem u raznim projektima. Nisam putovala po Europi od veljače 2022.", rekla je jednom prigodom mlada nasljednica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 03:45