OGROMNO ZDANJE

Klinci se genijalno rugaju Putinovoj velebnoj palači: ‘Ovdje se svi imamo pravo zabavljati‘

Na snimkama na toj društvenoj mreži mladi su napravili fotomontaže na kojima su zalijepili svoje fotografije u raskošnoj vili
Rusi se rugaju Putinovoj palači
 Profimedia

Nakon što su u javnost ponovno izašle fotografije monumentalne palače ruskog predsjednika Vladimira Putina, u kojoj ima pregršt popratnih sadržaja uključujući i šipku za striptiz, na društvenim mrežama se mnogi zabavljaju na njegov račun.

Tinejdžeri se na Tik Toku rugaju Putinovoj palači vrijednoj milijardu funti. Na snimkama na toj društvenoj mreži mladi su napravili fotomontaže na kojima su zalijepili svoje fotografije na fotografije Putinove raskošne vile.

image
@vlad_cylad/East2west News/Profimedia
image
@rediscam/East2west News/Profimedia
image
@rediscam/East2west News/Profimedia
image
@vlad_cylad/East2west News/Profimedia

- Svi se imamo pravo zabavljati u Putinovoj palači jer smo svi sudjelovali u njeznoj izgradnji.

- Cijela Rusija slavi 2022. u Putinovoj palači, napisali su.

image
@vlad_cylad/East2west News/Profimedia
image
@rediscam/East2west News/Profimedia
image
@yublkhn/East2west News/Profimedia
image
@yanerusky/East2west News/Profimedia
image
@yublkhn/East2west News/Profimedia
image
@serebkaa/East2west News/Profimedia

Ruski TikTokeri se na taj način rugaju Putinovom rasipništvu, iako službeni Kremlj tvrdi da imanje nema nikakve veze s njim.

Radi se o palači od 18.000 kvadrata nedaleko od turističkoga grada Gelendžika, na obali Crnog mora, a ruski borac protiv korupcije Aleksej Navalni tvrdi da su te dveri vrijednim više od milijardu dolara mitom ruskih oligarha sagrađene za Putina.

Originalni nacrti palače otkrivaju da se u njezinoj unutrašnjosti skriva casino, privatno kazalište za elitne goste, luksuzni bazen okružen korintskim stupovima, saune, turske kupelji, privatni bar optočen mramorom, sobe za masažu, apartmani za liječnike, poslugu, upravitelje, zaštitare i važne goste.

Za svakodnevnu zabavu, u palači je i trkalište za električne automobile, soba s fliperima i arkadnim strojevima, zatamnjena soba za pušenje nargile s pozornicom i šipkom za striptiz. Na raspolaganju je i velika gimnastička dvorana sa strunjačama za judo. U palači je i knjižnica sa sobom za čitanje i sobom za slušanje glazbe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 10:11