USRED PANDEMIJE

Kontroverzni srpski političar u avionu napravio show uz harmoniku: ‘Stjuardesa nam se ispričavala...‘

Na letu je bio i pjevač Radiša Trajković, zvani Đani, koji počeo pjevati u pratnji harmonike, šećući među putnicima
harmonika palma
 Twitter/Screenshot

Kontroverzni bivši gradonačelnik Jagodine i trenutačni predsjednik Skupštine tog srpskog grada, Dragan Marković Palma, otputovao je sa zdravstvenim radnicima u Egipat, a na jučerašnjem letu našao se i pjevač Radiša Trajković, poznat pod nadimkom Đani, piše srpski Espreso.

Cijeli događaj završio je na društvenim mrežama nakon što je Đani ustao i u pratnji harmonikaša počeo pjevati, šećući među putnicima.

"Pet minuta kasnije, Đani dolazi kod Palme u biznis klasu, tip vadi harmoniku i kreće muzika. Novinari snimaju, tu je i profi kamerman, snimaju nas sve. Stjuardese ih pokušavaju smiriti, ali tulum ne staje već pola sata, nama se spava, tu kreće pjevati i neka žena pored Đanija, Palmin kamerman nas snima i postaje malo too much", opisala je djevojka koja je svjedočila 'koncertu' u avionu iz prve ruke.

Na Twitteru je napisala kako je pozvala stjuardesu koja joj se ispričavala i rekla joj da ih pokušavaju obuzdati.

"Skrenem pažnju kamermanu da nas prestane snimati, a on kaže 'Bato imaš masku, ne brini'. Na kraju smo sletjeli i onda je Palma pozirao ovim novinarima, a mi smo čekali da završi kako bismo mogli izaći", posvjedočila je putnica i zaključila kako "sve to možda djeluje malo smiješno, ali je jezivo bahato i prosto".

"Uopće ne mogu vjerovati da je netko toliko bahat i da mu to prolazi. I to mnogo govori o tome gdje živimo", istaknula je.

Inače, Palmu javnost pamti kao političkog suradnika ratnog zločinca Željka Ražnatovića Arkana s kojim je 1993. osnovao Stranku srpskog jedinstva te kao čovjeka koji je u Jagodinu doveo žirafe. Također, pokojni Milan Bandić ugostio je Palmu u studenom 2018., zbog čega su mnogi zamjerili preminulom zagrebačkom gradonačelniku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 02:20