ŠTO TO DOVRAGA RADI?!

Kontroverzni vlasnik Pinka objavio sumanutu snimku, oglasio se vojni analitičar: ‘Ovo svijet nije vidio, potpuno je lud!‘

Ekshibicija Željka Mitrovića do te je mjere opasna i nenormalna, da bi trebao biti uhićen, kazao je vojni stručnjak

Željko Mitrović, vlasnik TV Pink

 Twitter

Željko Mitrović, vlasnik TV Pink na svom X profilu objavio je snimku na kojem se vidi kako lukom i strijelom ispaljuje minobacačku minu koja je zatim eksplodira.

Vojni analitičar Aleksandar Radić za N1 kazao kako je u pitanju „veoma opasna ekshibicija kakvu svijet još nije vidio“, te kako bi Mitrović odmah trebao biti uhićen.

- Mitrovićeva ekshibicija je do te mjere opasna i nenormalna, da bi trebao u ludnicu. Postavlja se pitanje gdje je on to radio. Ako je na nekom od poligona MUP ili Vojske Srbije ili u krugu neke tvornice vojne industrije, onda je i taj tko mu je to dozvolio da radi lud. Policija hitno mora reagirati. Ne postoji mogućnost da se to racionalno objasni. To je ludilo i, ponavljam, lud je i onaj tko mu je to dozvolio. Ako postoje državni organi morali bi odmah reagirati. Ja da sam na njihovom mjestu poslao bi odmah specijalce po njega - rekao je za N1 vojni analitičar Aleksandar Radić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. svibanj 2024 22:02