StoryEditor
CIJENA SAMOSTALNOSTI

KRALJICA ZADALA TEŽAK UDARAC HARRYJU I MEGHAN Taman kad su željeli stvoriti svoj brend, poruka iz Buckinghamske palače došla je kao hladan tuš

 Daniel LEAL-OLIVAS / AFP

Harry i Meghan, vojvoda i vojvotkinja od Sussexa moraju odbaciti titulu "kraljevski" nakon što su se povukli s dvora i odlučili biti financijski samostalni.

Nakon dugotrajnih i složenih razgovora vjeruje se da su se kraljica Elizabeta II. i visoki britanski dužnosnici složili kako je neprimjereno da par i dalje koristi riječ "kraljevski" u svojem "brendiranju" te se ne smiju više predstavljati kao dio kraljevske obitelji, piše Daily Mail.

Naime, Harry i Meghan su potrošili desetke tisuća funta na novu internetsku stranicu 'Sussex Royal' kako bi upotpunili svoj vrlo popularan istoimeni Instagram profil.

Istodobno su napravili prve poteze na pokretanju humanitarne organizacije "Sussex Royal - Zaklada vojvode i vojvotkinje od Sussexa", no taj će brend sada morati preimenovati.

Par je spomenuti logo želio registrirati kao svjetski logo za brojne aktivnosti, poput modnih brendova, knjiga i društvenih usluga, piše Daily Mail.

Harry i Meghan navodno su prihvatili to da, u skladu sa svojim novim poslovima, neće moći koristiti kraljevske titule kao što su se nadali.

Ovakav razvoj događaja velik je udarac za njih jer moraju početi ispočetka i sve zamišljeno registrirati ponovno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. lipanj 2020 09:12