DOLIJAO KRIVOLOVAC

KRIVOLOVCU SUD NAREDIO DA NEPREKIDNO GLEDA FILM 'BAMBI' S još dva člana svoje obitelji nelegalno pobio nekoliko stotina jelena

 Pixabay

Jednom je krivolovcu naređeno da neprekidno gleda Disneyjev film 'Bambi' nakon što je osuđen zbog nelegalnog ubijanja stotina jelena, piše BBC.

Krivolovac iz Missourija, David Berry Jr., tijekom izdržavanja svoje jednogodišnje kazne, mora film 'Bambi' pogledati barem jednom mjesečno.

Uhićen je u kolovozu zajedno s još dva člana svoje obitelji. Lešine jelena koje je ubio ostavio je da trunu u šumi, dok je sa sobom samo ponio njihove glave s rogovima.

To je jedna od najvećih akcija protiv krivolova u povijesti Missourija.

Osim što mu je izrekao zatvorsku kaznu, sudac Robert George naredio je Berryju da barem jednom mjesečno pogleda Disneyjev klasik 'Bambi'. U tom filmu iz 1942. Bambijevu majku ubija lovac.

Istraga koja je trajala više od mjesec dana i protezala se kroz nekoliko država, dovela je do uhićenja Davida Berryja mlađeg, njegova oca Davida Berryja starijeg i njegovog brata Kylea Berryja.

Iako se ne zna točan broj nelegalno ubijenih jelena, agent za zaštitu životinaj okruga Lawrence, Andy Barnes, kaže da bi se moglo raditi o brojci od nekoliko stotina životinja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. travanj 2024 05:48