HOROR NA OCEANU

KRSTARENJE IZ PAKLA Luksuzni kruzer uplovio ravno u orkansko nevrijeme, pola palube je demolirano, a jedan je putnik snimio divljanje oluje

 youtube screenshot

Turisti koji su skupo platili krstarenje na kruzeru kompanije Royal Caribbean u nedjelju su mogli uživati na svom odmoru jedino zaključani u svojim kabinama.

Naime, kruzer 'Himna moru' na putu od New Jerseyja do Kariba 'zapeo' je u strašnoj oluji usred Atlantika. Brod je isplovio u subotu, ali samo 24 sata poslije 'uplovio' je usred oluje koja je razvijala vjetrove kakvi se vide u uraganu druge kategorije. U izvještaju stoji da su valovi bili visoki desetak metara.

- Znali smo da nas čeka oluja, ali prognoze su bile puno bolje od onog što smo doživjeli. More je divljalo, vjetar je bio strašno jak. Za svaki slučaj kapetan je zamolio goste da ostanu u svojim kabinama dok se vremenske prilike ne poprave. U ovom trenutku nismo zabilježili ozljede putnika. S druge strane, brod je malo oštećen, ali ništa ozbiljno što bi ugrozilo nastavak našeg putovanja - stoji u izvještaju Royal Caribbeana.

Jedan putnik s 'Himne moru' objavio je video na Facebooku koji najbolje svjedoči s kakvim morem se kapetan morao u nedjelju boriti.

Procurile su i fotografije razbijenog stropa, razbacanih stolica i stolovima, demoliranog bara...









Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 11:29