POKUŠAJ UBOJSTVA

KRVAVI EPILOG SVAĐE NA FACEBOOKU Mladić (18) na vršnjaka ispalio rafal pa ga napao nožem

Beograd, 290413. Muskarac star oko 35 godina ubijen je sa vise hitaca iz vatrenog oruzja oko 07.05 sati u Ulici Carice Milice u Beogradu. Nesluzbeno, u pitanju je brat Luke Bojovica, Nikola. Na slici: policijski ocevid.Foto: Pedja Milosavljevic / CROPIX
 Peđa Milosavljević / CROPIX / Pedja Milosavljevic [email protected] +381641260959

Srpska policija uhitila je Mervana I. (18) koji je u subotu navečer u Novom Pazaru ispalio rafal iz automatske puške na K.S. (18), pogodivši ga jednim metkom, nakon čega mu je prišao i ubo ga nožem, piše Blic .

K.S. je prebačen u bolnicu gdje mu je ukazana pomoć i nalazi se izvan životne opasnosti.

Protiv uhićenog je podnesena kaznena prijava zbog teškog ubojstva u pokušaju, a prema informacijama iz policije, motiv za napad je svađa na Facebooku.

Inače, protiv Mervana I. je samo tijekom prošle godine podneseno šest kaznenih prijava, a u Novom Pazaru je bio poznat po sukobima i obračunima zbog djevojke: dva puta krao dnevnike iz njezine škole, dva puta lažno dojavljivao podmetanje bombe, pucao u centru grada u pravcu nje i njezina novog dečka, ranivši pritom slučajnog prolaznika.

Zbog toga je odležao mjesec dana u zatvoru, a čim je izašao u njega je pucano, u blizini Ekonomske škole, ali u tom napadu nije ozlijeđen.

- Riječ je o višestrukom recidivistu. Hapsili smo ga nekoliko puta prošle godine i uz kaznene prijave za nanošenje teških tjelesnih ozljeda, izazivanja opće opasnosti, teške krađe i nedozvoljeno nošenje oružja predavali tužiteljstvu, ali bi on ubrzo bio puštan na slobodu – kazali su u novopazarskoj policiji, piše Blic .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. lipanj 2024 02:37