ZASTRAŠUJUĆI ZLOČIN

KRVAVI LJUBAVNI TROKUT Manijak iskasapio dragog svoje bivše, izvadio mu srce i pojeo ga za večeru

 Thinkstock

CAPE TOWN - Južnoafrička je javnost sablažnjena viješću iz Cape Towna o ljubavnom trokutu koji je završio u krvi.

Ljubomorni bivši ljubavnik Nomonde Soloshe, imućne Južnoafrikanke u 50-im godinama života, divljački je u utorak navečer ubio njezina novog partnera, 62-godišnjeg Mbuyisela Mabonoa, s kojim je u luksuznoj vili u Cape Townu živjela oko četiri godine.

U još nejasnim okolnostima, bivšeg je ljubavnika angažirala da joj dođe postaviti nove prozore na kuću, no on se, kada je ona otišla u trgovinu, okomio na nesretnog Mbuyisela. Nožem ga je počeo mahnito bosti u vrat i prsa. U konačnici ga je rasporio, izvadio mu srce i pojeo ga za večeru.

'Kada su policajci došli na mjesto događaja, pronašli su osumnjičenika, državljanina Zimbabvea, kako nožem i vilicom jede ljudsko srce', rekao je agenciji AFP glasnogovornik policije Frederick van Wyk.

Susjedi pričaju da su čuli veliku prepirku. Kada su provirili kroz prozore, uočili su krvoločnog Zimbabveanca kako ubada nesretnog rivala i vadi mu srce. Pritom je cijelo vrijeme navodno urlikao: 'Ja sam kralj!'

'Cijela je situacija bila suluda. Urlali smo mu da prekine, ali nije nas slušao. Kada je došla policija, bilo ih je strah ući, morali su pozvati pojačanje. A tko bi im i zamjerio, pa ne možete samo tako ušetati u prostoriju u kojoj je čovjek kojemu iz usta kaplje tuđa krv', ispričao je jedan susjed koji je nazvao policiju.

U konačnici je kanibal uhićen i trenutno čeka suđenje.

Zanimljivo je da ovo nije prvi krvavi rasplet u životu Nomonde Soloshe. Sredinom 90-ih bila je u braku s moćnim biznismenom koji je otkrio da ga vara pa je zbog toga pokrenuo brakorazvodnu parnicu i izmjenu oporuke, iz koje ju je odlučio potpuno isključiti. Samo dan prije nego što je formalno trebao staviti potpis na novu verziju oporuke, Nomondin je ljubavnik biznismenu prosvirao glavu i na mjestu ga ubio. Leš je ostavio u prtljažniku automobila parkiranog na međunarodnom aerodromu.

Fatalnu Nomonde policija nikada nije uspjela povezati s tim zločinom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 10:14