MA, NIJE TO NIŠTA!

KUĆNA POMOĆNICA MILIJARDERA OSTALA ZAGLAVLJENA U LIFTU TRI DANA Bezosjećajni komentar njegovog susjeda sve zgrozio...

 
 Google maps / Twitter

Nakon što se proširila vijest da je nakon tri dana spašena žena koja je zapela u zaglavljenom dizalu jedne bogataške kuće u luksuznom dijelu New Yorka, progovorili su i susjedi milijardera za koje nesretna žena radi.

Podsjećamo, Marites Fortaliza (53), kućna pomoćnica u domu investicijskog bankara Warrena Stephensa, zaglavila se u liftu u petak, a kako nikoga preko vikenda nije bilo u kući, pronađena je tek u ponedjeljak ujutro.

Novinari koji su pratili priču, ispred kuće u kojoj se nezgoda dogodila, zatekli su jednog također vrlo imućnog susjeda (radi se o luksuznoj četvrti u New Yorku, Upper East Side u blizini Central parka) koji o događaju ima vrlo neobičan stav.

'Čovjek može bez hrane izdržati i puno više od 72 sata. Čak tjedan dana. Ono kroz što je ona (Fortaliza, op.a) prošla, nije ni blizu onoga što čovjek može izdržati. Mi smo kao ljudi postali toliko civilizirani da smo izgubili doticaj s našom unutarnjom snagom', kazao je žitelj bogate newyorške četvrti u kojoj kvadrat stana prosječno košta oko 27.000 dolara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 23:57