UGODNO S KORISNIM?

Kutija Mentos bombona razotkrila mračnu tajnu obožavane policajke, odmah je uhićena!

Grace Rose Baez uhićena je zajedno sa svojim partnerom Cesarom Martinezom i optužena za distribuiranje narkotika

Grace Rose Baez

 Instagram/

Policajka iz New Yorka Grace Rose Baez hvalila se koliko voli svoj posao, a onda je uslijedilo uhićenje zbog navodnog dilanja velikih količina narkotika, uključujući fentanil i heroin, i to dok je bila na dužnosti.

Grace Rose Baez uhićena je zajedno sa svojim partnerom Cesarom Martinezom i optužena za distribuiranje narkotika, rekao je američki tužitelj Južnog okruga New Yorka Damian Williams, prenosi NY Post.

Baez (37) i Martinez (42) navodno su pokušali prodati drogu saveznom doušniku. Ona mu je dala uzorak fentanila ‘vrhunske kvalitete‘, kako je rekla, u kutiji Mentos bombona. Nakon toga je doušniku rekla da bi mu mogla prodati kilogram heroina za 25 tisuća dolara i 800 grama fentanila za cijenu o kojoj će pregovarati kasnije na osnovu čistoće droge.

image

Grace Rose Baez

Instagram/

Baez, koja radi kao policajka od 2012. godine, navodno se više puta sastala s njim. Dok je dogovarala sastanke i pregovarala o cijenama za prodaju ‘kilogramskih količina narkotika‘ bila je na dežurstvu, tvrde federalci.

S doušnikom se sastala u četvrtak i predala mu pakete u kojima je navodno bila droga, uključujući kilogram i 400 grama heroina te 640 grama fentanila. Uhićena je istog dana. Nakon uhićenja, policija joj je upala u stan koji je dijelila s Martinezom i pronašla paket narkotika. Pronašli su i stroj za prešanje kilograma, kao i dodatne narkotike kojih se Martinez navodno pokušao riješiti, priopćile su tamošnje vlasti.

image

Grace Rose Baez

X/

Baez je 2022. zaradila 96.715 dolara, manje nego što je zarađivala prethodnih godina jer je odradila manje prekovremenih sati. Nakon uhićenja suspendirana je s posla i bez plaće, a prijeti joj desetak godina iza rešetaka.

Ranije se na Instagramu hvalila koliko voli svoj posao te je 2020. napisala: "Nikada se neću ispričati što sam izabrala karijeru kojom se volim baviti."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 01:44