TANKI ŽIVCI

'LADY GAGA UMJETNIČKOG SVIJETA' OPTUŽENA DA JE UGRIZLA ŽENU U AVIONU Ugledna kustosica na glavi je nosila tijaru i bila agresivna tijekom čitavog putovanja

Poznata kustosica koju zovu 'Lady Gagom umjetničkog svijeta', optužena je da je ugrizla jednu ženu tijekom svađe na letu iz Istanbula do New Yorka, prenosi Daily Mail .

38-godišnja Stacey Engman optužena je da je zarila zube u leđa druge putnice, 33-godišnje Christine Tyler, koja se požalila da se Stacey naslonila na nju dok je spavala što je i pokrenulo cijelu svađu.

Prije incidenta Stacey se ponašala vrlo osebujno: čitavo je vrijeme na glavi imala tijaru te je suputnicima objašnjavala kako je pet prethodnih dana provela na jahti.

Kad je zaspala, nalegla je na Christine koja se nakon nekog vremena pobunila.

Stacey je zatim počela dizati i spuštati naslon za ruke žrtvi na nogu, te ju obasipala uvredama. Christine je rekla Stacey da se smiri, nakon čega ju je ova ugrizla tako jako da su ostali vidljivi tragovi njezinih zubi.

Kad je avion sletio, policija je ispitala obje žene i svjedoke svađe. Ostali putnici su rekli kako je Engman bila agresivna od početka putovanja.

Zbog svog je ponašanja upućena sucu za prekršaje u Brooklynu. Stacey Engman odbila je komentirati čitav slučaj.

Inače, ugledna kustosica poznata je po svojem osebujnom stilu odijevanja, a surađivala je s mnogim umjetničkim kućama i umjetnicima poput Marine Abramović.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 18:56