AKCIJA U SRBIJI

LANAC ELITNE PROSTITUCIJE Svodnik Mimi Oro još je na slobodi, policija istražuje listu telefonskih poziva

 Facebook

Mihajlo M., koji se tereti za organizaciju elitne prostitucije u Beogradu, nije saslušan kao osumnjičeni niti je u pritvoru, javlja Blic.

Iz beogradskog suda kažu da će Mihajla ispitati u idućih desetak dana, kad će, kako se očekuje, policija podnijeti kaznenu prijavu nakon vještačenja njegovih kompjutera i izlista telefonskih poziva s brojevima pronađenima u kompjuteru.

Upravo bi ta lista poziva mogla razotkriti mrežu elitne prostitucije u Srbiji.

Facebook

Mihajlo M. optužen je za posredovanje u prostituciji, zbog čega bi mogao završiti na tri godine iza rešetaka.

kako piše Blic, Mihajlo M. otkriven je sasvim slučajno, za vrijeme rutinske kontrole prometne policije.

- Policajac je u automobilu primijetio nekoliko laptopa i Mihajlo je nakon toga zadržan u pritvoru. Provjerom je utvrđeno da se na laptopima nalaze brojevi djevojaka po nadimcima, a kraj njih cjenik i zarade - kaže izvor za Blic.

U petak je uhićeno prvih pet djevojaka, a očekuje se uhićenje još nekoliko njih, čim se ustanovi njihov identitet skriven iza nadimaka i telefonskih brojeva. Cijeli posao prostitucije se obavljao isključivo preko preporuke.

Među privedenim djevojkama je i srpska starleta Milica Živanović, poznatija kao Mimi Oro.

Inače, Mimi Oro je nedavno na jednom televizijskom gostovanju progovorila o temi prostitucije.

Tada je rekla kako je imala 'nepristojnih ponuda', te je pojasnila kako postoji prostitucija i na estradi, među zvijezdama.

- Nikada nisam uzela novac za takve stvari. To uglavnom rade neobrazovane djevojke iz provincije. One koje imaju manje novaca - rekla je tom prilikom uhićena starleta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 23:53