BITKA ZA UNUKU

‘Lažirao sam moždani udar, dajte mi 75 tisuća eura!‘: Obiteljska drama slavne osječke sportašice

Sada se situacija ipak primirila, nedavno je baka svojoj unuki na Instagramu čestitala drugi rođendan

Jasna Šekarić s unukom Sofi

 Instagram/

Najbolja streljačica 20. stoljeća, Jasna Šekarić, nakon obiteljske drame konačno živi mirnim obiteljskim životom. U veljači prošle godine srpski su mediji pisali o situaciju u kojoj su se našle njena kći Lea i unuka Sofi.

Naime, Sofijin otac, Egipćanin Aajedu Abubakrku, lagao je da je pretrpio moždani udar i tražio od obitelji Šekarić 75.000 eura da se odrekne svih prava kad je dijete u pitanju, prenosi Blic.

Unuka višestruke olimpijske, svjetske i europske prvakinje, koja je osnovnu i srednju školu završila u Osijeku, gdje je i odrasla, sad ima dvije godine i čini se kako su se konačno stišale strasti. Prošle godine s Jasnom i Leom posjetila je svoj prvi koncert - koncert Beogradske filharmonije za bebe, što je slavna streljačica iskoristila kao priliku da fotografije unuke objavi na društvenim mrežama.

Jasna je 1988. na Olimpijskim igrama u Seulu osvojila dvije medalje - zlatnu u zračnom pištolju i brončanu u malokalibarskom pištolju s kojima se ponosno vratila u Osijek. Godine 1990. napušta Osijek i seli u Beograd, gdje je ostala živjeti i raditi.

Nedavno je malenoj Sofi na Instagramu čestitala drugi rođendan i iskoristila tako priliku da pokaže koliko je djevojčica narasla u samo godinu dana, otkad je prvi put objavila njene fotografije na društvenim mrežama. Na svim fotografijama lice djevojčice je sakriveno, jer majka i baka očito još uvijek ne žele Sofi izlagati pritisku javnosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. svibanj 2024 14:27