COVID-19

LEGENDARNI GLUMAC TOM HANKS I NJEGOVA SUPRUGA IMAJU KORONAVIRUS Zarazili se u Australiji: 'Osjećali smo se malo umorno, kao da smo prehlađeni...'

 
Tom Hanks i Rita Wilson
 Anthony HARVEY / AFP

Američki glumac i producent, oskarovac Tom Hanks, objavio je u noći sa srijede na četvrtak da su on i njegova supruga, glumica Rita Wilson, oboje pozitivni na koronavirus.

Svojim pratiteljima obratio se porukom na Instagramu.

- Pozdrav, ljudi. Rita i ja smo u Australiji. Osjećali smo se malo umorno, kao da smo prehlađeni, osjetili smo i bolove. Riti je na trenutke bilo jako hladno, a imala je i blagu vrućicu. Kako bismo napravili sve po pravilima, kao što i treba u današnjem svijetu, testirali smo se na koronavirus i doznali smo da smo pozitivni, napisao je Hanks.

- Eh, sad. Što da napravimo? Medicinari imaju protokole koje se mora slijediti. Nas Hanksove će testirati, promatrati i izolirati sve dok to zahtijeva javnozdravstvena sigurnost, napisao je Tom Hanks i najavio da će se javljati s novim vijestima.

Na kraju je svima poručio da paze na sebe.

Kako javlja Guardian, Hanks je u bolnici u Gold Coastu, gradu u australskoj državi Queensland, u koju su oboje došli snimati film Baza Luhrmanna o Elvisu Presleyju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 20:55