SRETNA VIJEST

Legendarni Usain Bolt postao otac dvojice dječaka: ‘Ti si stijena ove obitelji!‘

Kasi Bennett također je objavila fotografije obitelji, uz poruku: ‘Sretan Dan očeva mojoj ljubavi zauvijek‘
 Pedro Ugarte/AFP

Legendarni sprinter i olimpijski pobjednik Usain Bolt i njegova partnerica Kasi Bennett objavili su u nedjelju da su postali roditelji blizanaca, dvojice dječaka Thundera Bolta i Saint Leo Bolta.

Jamaičanski atletičar objavio je sretnu novost na Instagramu uz obiteljsku fotografiju na Dan očeva, uz emoji koji predstavlja munju koji je postavio uz imena dječaka, kao i uz ime njihove starije kćeri Olympije Lightning rođene u svibnju 2020.

Kasi Bennett također je objavila fotografije obitelji, uz poruku: "Sretan Dan očeva mojoj ljubavi zauvijek. @usainbolt ti si stijena ove obitelji i najveći otac svojoj djeci".

Usain Bolt (34) nositelj osam zlatnih medalja s Olimpijskih igara 2008., 2012. i 2016, ali neće sudjelovati na onima u Tokiju jer je 2017. otišao u sportsku mirovinu. Pokušao je potom kao nogometaš, ali je 2019. ipak otišao iz svijeta sporta.

Još uvijek drži svjetske rekorde na 100 i 200 metara i jedini je atletičar koji je odnio zlato u obje discipline na trima uzastopnim olimpijadama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. veljača 2024 09:21