HITAN SLUČAJ

Legendarni Van der Sar završio na intenzivnoj u Splitu, supruga u suzama: ‘Ima krvarenje u mozgu‘

Edwin van der Sar je helikopterom prebačen s Hvara u KBC Split

Edwin van der Sar

 Paul ELLIS/AFP

Svjetski poznati golman Edwin van der Sar (52) se trenutno nalazi na pretragama glave u KBC-u Split na Odjelu intenzivne njege, doznali smo od posjetitelja bolnice koji nam je dojavio ovu informaciju, piše Slobodna Dalmacija.

Van der Sara je dopratila supruga Annemarie i on je odmah prebačen na Neurokirugiju, a ona je u suzama na mobitel govorila nekome da njezin suprug ima problema sa glavom i da mu je pozlio.

Žena je viđena kako je nakon toga izašla iz bolnice, ali se ponovno vratila nakon nepunih pola sata.

U splitskoj bolnici doznajemo da je van der Sar imao jake glavobolje i određene neurološke smetnje, zbog kojih je helikopterom prebačen s Hvara u KBC Split.

Trenutno je na Odjelu neurologije, u stabilnom je stanju, kontaktibilan i bit će podvrgtut dijagnostičkoj obradi, kako bi se točno utvrdilo što je dovelo do zdravstvenih tegoba.

Nogometni klub Ajax iz Nizozemske za koji je Van der Sar nastupio 226 puta te u kojem trenutno obnaša dužnost izvršnog direktora Upravnog odbora objavio je na službenom profilu na Twitteru da golman ima krvarenje u mozgu te da su nalazi u intenzivnoj njezi. Ajax je dodao da je Van der Sar stabilno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 07:04