UZNEMIRUJUĆA SNIMKA

Leopard pobjegao iz zatočeništva u rezidencijalnoj četvrti, uslijedio je potpuni kaos na ulicama: Ozlijeđeno 6 ljudi!

Nakon sati praćenja leoparda, djelatnici Odbora za upravljanje divljim životinjama uspjeli su ga umiriti strelicom

Leopard u bijegu, Islamabad

 /Screenshot Youtube

Zastrašujući leopard pobjegao je iz doma svog vlasnika, a onda krenuo u stravičan pohod u glavnom pakistanskom gradu, Islamabadu.

Divlja je mačka prvo napala svoje vlasnike, a kamera je prikazuje kako preskače zid kuće. Vlasnici su je, naime, držali kao ljubimca. Postoje nepotvrđeni izvještaji da je jedna od žrtava čak i umrla od napada. Leopard je, piše britanski The Sun, također izgrizao i službenike za divlje životinje koji su je najzad uhvatili.

Napad leoparda dogodio se u otmjernoj četvrti DHA Phase II u pakistanskom glavnom gradu Islamabadu.

Zastrašujuća snimka prikazuje i kako leopard napada pješaka na ulici prije nego se penje na zidove obližnjeg imanja. Vidi se i službenik za zaštitu divljih životinja koji u jednom trenutku puca u leoparda, a drugi prizori eksplicitno objašnjavaju kakav je kaos nastao na ulicama.

Nakon sati praćenja leoparda, djelatnici Odbora za upravljanje divljim životinjama Islamabada uspjeli su ga umiriti strelicom i odvesti u Centar za spašavanje životinja u zoološkom vrtu Islamabad.

Neimenovani osumnjičenik prijavljen je jer jer držanje divljih životinja poput leoparda u pritvatnim rezidencijama protuzakonito i u Pakistanu.

Daljnja istraga je u tijeku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 11:59