RAŠPOM JE USITNIO KOSTI I REBRA

LIJEČNIK ZADAVIO I RASKOMADAO DJEVOJKU JER JE TIJEKOM SEKSA DOZNAO DA JE PRIJE BILA MUŠKARAC Organe je bacio u WC, a kožu i tkiva skuhao u pećnici

 Profimedia, Mode Images

Ruski liječnik Mihail Tihonov (27) ubio je i raskomadao Ninu Surguckaju (25) nakon što je tijekom seksa u njezinom stanu u Kursku otkrio da se Nina podvrgnula operaciji promjene spola, piše Daily Mail. Tihonov je policiji rekao da je neke dijelove Nininog tijela skuhao u njezinoj pećnici, a da je druge bacio u toalet.

Par je nakon zajedničkog izlaska otišao u njezin stan gdje su se upustili u seks. Tihonov je tijekom seksa sa Surguckajom shvatio da je ona transseksualka te da se podvrgnula operaciji promjene spola. Ruski je liječnik policiji rekao da ju je odmah nakon te spoznaje zadavio te da je ubojstvo pokušao prikriti komadanjem njezinog tijela. Policija je Tihonova privela u stanicu nakon što je Ninina majka prijavila nestanak kćerke.

"Nina ga je pozvala u svoj stan, gdje su nastavili piti alkohol i gdje su se ubrzo upustili u seks. (Mihail) je primijetio da je njegova partnerica prije bila muškarac. Ona je pokušala nastaviti seks, no on ju je primio za vrat i stisnuo snažno. Prestao ju je gušiti tek kada je prestala davati znakove života", stoji u policijskom izvještaju.

Tihonov je potom odlučio riješiti se Nininog tijela pa ga je odnio u kupaonicu gdje joj je izvadio unutarnje organe koje je nasjeckao na sitne komade i bacio u WC. Ruski je liječnik poslije toga s Nininog tijela odstranio kožu i većinu preostalog tkiva, koje je zatim stavio u pećnicu kako bi iz njih ispario višak vode. Tihonov je policiji rekao da nije kanibal te da je ljudsko meso bacio u WC.

Rus je potom Nininu glavu i udove stavio u torbu i ponio u svoj stan. Koristeći rašpu, Tihonov se potom dao u rezanje Nininih udova i rebara kako bi ih mogao baciti u smeće. Policija ga je uhitila dok je usitnjavao njezine udove. Službenici policije u njegovom su stanu zatekli Nininu glavu koja je još uvijek bila povezana s kralježnicom. Tihonov ih je prekrio solju kako bi se riješio smrada. "Nije imao vremena riješiti se dijelova tijela budući da je uhićen", stoji izvještaju o događaju.

Ako ga se proglasi krivim za ubojstvo i sakaćenje trupla, Tihonov bi u zatvoru mogao provesti najviše 20 godina. Ruske vlasti Ninu Surguckaju u svojoj bazi podataka vode kao ženu, premda je prije bila muškarac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 13:07