HOROR U PERUU

Ljubomorna medicinska sestra partneru odrezala penis dok je spavao: ‘Došao je kući pijan, odmah mi je sve bilo jasno...‘

Navodno im je rekla da si je Iván sam nanio ozljede, što je on zanijekao

Ilustracija

 Frederic Cirou/Photoalto/Profimedia/Frederic Cirou/photoalto/profimedia

U naletu ljubomore medicinska sestra iz Perua odrezala je svom dečku penis nakon što su se žestoko posvađali, prenosi Daily Mail.

Napala ga je dok je spavao i to kuhinjskim nožem, a povod svađi bila je njegova navodna nevjera.

Marleni Rimarachin Colunche bila je u vezi s partnerom Ivánom Céspedesom četiri godine. Zaposleni su u istoj bolnici i oboje imaju 39 godina. Nakon krvavog napada na partnera biologa, Marleni je sjela u auto i odvezla ga u istu bolnicu u kojoj su zaposleni.

Navodno im je rekla da si je Iván sam nanio ozljede, što je on zanijekao iako je jedva bio pri svijesti.

Policija u gradu Chota na sjeveru Perua pokrenula je istragu o slučaju, a osumnjičenica je puštena na slobodu uz jamčevinu kako bi se mogla brinuti o djetetu, tromjesečnoj bebi.

- Čekamo rezultate istrage kako bismo utvrdili motiv i okolnosti događaja, rekla je Darinka Lossio, tužiteljica o napadu.

Lokalni mediji, pozivajući se na policijska izvješća, navode da se Marleni navodno posvađala s partnerom nakon što se on pijan vratio kući. Odmah je posumnjala da je počinio preljub.

- Doživio je traumatsku amputaciju. Pružena mu je medicinska njega te psihološka pomoć, rekao je izvor iz bolnice.

- Ogorčeni smo, želimo pravdu. Mom nećaku je odsječeno spolovilo, rekao je lokalnim medijima, ujak ozlijeđenog muškarca.

Iván Céspedes, otac petero djece, navodno je prebačen u zdravstveni centar u Chiclayu, a potom u bolnicu u glavnom gradu Limi ‘zbog složenosti zadobivenih ozljeda‘. Očekuje ga rekonstruktivna operacija.

Slučaj iz Perua podsjeća na priču Lorene i Johna Bobbitta koja je završio na naslovnicima vodećih svjetskih medija nakon što mu je ona, dok je spavao, odrezala penis te ga ponijela sa sobom i bacila iz jurećeg auta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. travanj 2024 19:07