POTVRDIO FBI

Ljudski ostaci pronađeni na Floridi pripadaju zaručniku Gabby Petito, osumnjičenom za njeno ubojstvo

U srijedu se dogodio velik napredak u istrazi ubojstva kada su pronađeni predmeti poput Brianova laptopa, bilježnice i ruksaka
Brian Laundrie i Gabby Petito
 Instagram

FBI je u četvrtak potvrdio da posmrtni ostaci koji su pronađeni u rezervatu Carlton na Floridi pripadaju Brianu Laundrieju, zaručniku ubijene Gabby Petito i jedini osumnjičeni za njezine ubojstvo.

Brian Laundrie je identificiran uz pomoć podataka iz njegova zubnog kartona.

Podsjetimo, u srijedu se dogodio velik napredak u istrazi ubojstva influencerice Gabby kada su pronađeni predmeti povezani s istragom poput Brianova laptopa, bilježnice i ruksaka te ljudski ostaci.

Roditelji Briana Laundrieja prijavili su nesanak sina 17. rujna, dva dana prije negošto je pronađeno tijelo Gabby Petito

Ona je na društvenim mrežama pisala o svom putovanju američkim zapadom, nestala je u kolovozu dok je putovala sa zaručnikom Laundriejem, koji se sam vratio njihovoj kući na Floridi, što je potaknulo nagađanja o njegovoj ulozi u njezinu nestanku.

Tijelo 22-godišnjakinje na kraju je pronađeno blizu nacionalnog parka Grand Teton. Rezultat obdukcije pokazao je da je ugušena.

Brian Laundrie (23) koji je okvalificiran kao "osoba važna za istragu", u početku nije htio odgovarati na pitanja policije.

Na kraju je i on nestao i već se tjednima ne zna gdje je.

Optužen je za zlouporabu bankovne kartice i savezna policija je za njega izdala uhidbeni nalog.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. ožujak 2024 01:53