ZLOČIN ŠOKIRAO SVIJET

'LJUDSKO MESO BAŠ NIJE KAO SVINJETINA, ALI JE VRLO DOBRO' Šokantne poruke britanskog kanibala koji je pojeo dvoje ljudi

 Facebook

Dale Bollinger (57) i neimenovani muškarac (30) uhićeni su prošlog tjedna u Velikoj Britaniji, zbog sumnje da su obojica bili pomagači policajca Gilberta Vallea iz New Yorka kojem se sudi da je planirao ubojstva i silovanja žena, javlja Daily Mail.

Do 57-godišnjeg Dalea Bollingera i muškarca (30) policija je došla pomoću e-mailova koje je slao Valleu.

U mailovima koje je slao, Bollinger se hvalio kako je pojeo dječaka (5) i ženu.

Slao mu je i recepte za ljudske iznutrice te savjetovao da je žrtvu najbolje kratko peći kako bi meso ostalo sočno. Savjetovao ga je i kako da iskoristi masnoću iz žrtvinih grudi pri kuhanju pudinga i prženih krumpirića.

MONSTRUOZAN PLAN Američki policajac kanibal: 'Mislio sam ju skuhati na laganoj vatri i držati ju živom što je duže moguće'

Također, otkrio je i svoju najdražu poslasticu, ljudska stopala te je policajcu rekao kako su najbolja kada se pripreme na roštilju.

Bollinger je objasnio Valleu kako je najbolje meso jesti još dok je žrtva živa.

- Meso nije baš kao svinjetina, ali je vrlo dobro. Pojeo sam jednu crnkinju i bijelca, napisao je Bollinger.

Također, putem mailova Dale je policajcu ponudio pomoć te su se dogovarali kako bi mogao doletjeti do njega kako bi mu pomogao ubiti i narezati ženu, te da će ponijeti anestetik i mesarski nož.

Dale se sada brani da je sve to bila mašta te da nije imao namjeru ništa od toga učiniti.

- Bio sam glup, jer sam na internetu govorio gluposti i objavljivao glupe stvari jer sam mislio da je to smiješno, napisao je Bollinger.

Mailovi su otkriveni nako što je supruga policajca Vallea pronašla materijal na njegovom laptopu te ga predala FBI-u.

Newyorški policajac Gilberto Valle iz Harlema planirao je oteti do stotinu žena kako bi ih silovao, zlostavljao i potom ispekao u pećnici ili na ražnju i pojeo .

Pretragom FBI-a na njegovu su računalu pronađeni podaci o najmanje stotinu žena s njihovim imenima, fotografijama i drugim osobnim podacima poput adrese.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 13:00